karzeł Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja też bede miał kamizelke forumową, z naklejkami tak samo. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ale super ta Twoja stronka !!!! Jeszcze dodatkowo galeria ze zlotu w Pile 1998 i 1999 taki rarytas ;). Bylem na obu tych zlotach ale tylko popatrzec bo wtedy miałem jeszcze motoryne i chyba 11 lat :P. Szkoda ze ten zlot z braku organizatora upadł :P. Naprawde super FOTKI .HARYB na PILE 99 byliśmy nawet rozbici blisko namiotami , na jednej z fotek w tle twoim i twojego kumpla stoi moja żółta JAWA TS 350 z koszem, była wtedy zabawa ! Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Chetnie bym sie wybrala,tym bardziej,ze w tym czasie mam urlop:). Nigdy jeszcze nie bylam na zlocie?...Jak to wyglada w tym przypadku.Przyjezdza sie..placi na miejscu,czy trzeba sie zapisac wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Chetnie bym sie wybrala,tym bardziej,ze w tym czasie mam urlop:). Nigdy jeszcze nie bylam na zlocie?...Jak to wyglada w tym przypadku.Przyjezdza sie..placi na miejscu,czy trzeba sie zapisac wczesniej? No to masz okazje zeby przyjechac na swoj pierwszy zlot ;). Nie zastanawiaj sie tylko juz szykuj motorka :P. Placi sie przy wjeździe tak jak Mikaels wczesniej pisał 40 zł. Patrzałem na pilot.pl masz około 130 km wiec niezbyt duzo. P.S. Samsung masz jakis motocykl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 No to masz okazje zeby przyjechac na swoj pierwszy zlot ;). Nie zastanawiaj sie tylko juz szykuj motorka :P. Placi sie przy wjeździe tak jak Mikaels wczesniej pisał 40 zł. Patrzałem na pilot.pl masz około 130 km wiec niezbyt duzo. P.S. Samsung masz jakis motocykl ?? Zgadza sie mam blisko:).....musze tylko skolowac jakis maly namiot....i plecak:).....no sie doczekac teraz juz nie moge:)..oby pogoda byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 To super na pewno sie wkrecisz w klimat zlotowy. A co do pogody hmm musze Cie troche zmartwic :P w Debrznie jakos tak zawsze wypada ze co roku popada na zlocie ale to juz taka tradycja ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 podwójne chrzciny , dla pań trzeba przygotowac coś delikatniejszego! Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 podwójne chrzciny , dla pań trzeba przygotowac coś delikatniejszego! Tylko bez picia octu i polykania cytryn w calosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Akurat te rzeczy zarezerwowalismy dla naszego "Mlodego" czyli Karzełka forumowego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 noo Agabusa musimy się trzymać razem! Kupy nie ruszą! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 witam Ja tez sie wybieram z Chełmna narazie w 2 motorki,ale to sie pewnie zmieni na wieksza liczbe.NIgdy nie byłem w Debrznie, ale słyszałem ze jest super. Ruszamy w sobote rano, może dołączy ktos do nas po drodze albo my dołaczymy?narazie dozobaczenia w Debrznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Haj - tak jak pisałem ci na prv podeslij mi swoj numer telefonu na pw to sie odezwe w piatek czy lecimy z migdalem i jeszce jednym kumplem i o ktorej to wowczas moze dogramy razme godzine. pzodroharyb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erniak Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 yyy Panowie i Panie macie jakies info od szamana jaka pogoda się szykuje? Bedzie jak co roku czy cos sie zmieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Trajka66 niestety jeszcze nie mam swojego motocykla najczęsciej robie za plecaczek :biggrin: ale to tylko kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 UWAGA DO LUDZI Z PIŁY !!!!!!Spotykamy się w piątek na parkingu przy Mc Donaldzie o godzinie 17,00 tak jak ustalone było to wcześniej. Mam nadzieje ,że wszystkim pasuje , wszystko wypali i pojedziemy z Piły w silnej ekipie. Tak więc zbiórka 17,00 NIE SPÓŹNIAĆ SIĘ.P.S. Piszę już dziś żeby później nie było zdziwnienia ;) DO ZOBACZENIA :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi