Soku11 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 WITAM!!!Napisze mi ktos jak wyregulowac YPVS w YAMASZCE DT 125 R?? Mam go teraz calkowicie zdjetego bo moto mial malo mocy :/ Sprawdzalem i dalo sie to kolko w srodku obrocic tylko o niewielki kat (tak z 70 stopni) co nie powodowalo calkowitego otwarcia tego zaworu... Koleczko to blokowalo sie na srubach mocujacych caly YPVS. Nie wiem czy nie powinno byc tam jakiejs podkladki... Prosze mi opisac krok po korku jak to podlaczyc i wyregulowac :icon_exclaim: O ile sie powinien obracac ten waleczek przy przekreceniu kluczyka?? Aha dodam ze przeszukalem cale 4um i nic nie znalazlem :/ W Wszystko o DT tez nie odpisali wiec pisze tutaj. PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ!!!! POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 zajrzyj na www.125.pl tam jest gdzies temat o wyregulowaniu zaworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Przeszukalem ta stronke i jedyne co znalazlem to porada zeby go nie uzywac - otworzyc calkowicie lub przymknac :/ PORADZI MI KTOS COS???? Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LesniK Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Tu cos bylo o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi