CbR600f Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...968C6C311B6B263 lub http://rapidshare.de/files/26530423/EW.mpg.html lub http://www.youtube.com/watch?v=6auK1slieiM :biggrin: Edytowane 22 Lipca 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 mozesz sprecyzowac na jaki temat ten filmik? bo nie wiem czy sciagac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 ciezko sprecyzowac na jaki temat dokladnie... wszystko po trochu, sciagniesz to ocenisz... mysle ze warto bo nie czesto sie widuje takie filmy na necie... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 ale o czym o moto czy o piciu piwa z szklanki........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) FILM GIT :clap: jest tam wszsytko i moto i rowerek i ludzie :clap: :lalag: mozna go bylo yno bardziej sompresowac :biggrin: Edytowane 21 Lipca 2006 przez qpa Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Właśnie zasysam jak obejrze to zostawie opinie!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Respect :biggrin: :clap: filmik dobry :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 ciesze sie, ze wam sie podoba... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 chwile się oczekałem (nie mam za szybkiego neta) :biggrin: ale opłaciło się full respect :clap: filmik spoko, szczerze mówiąc pierwszy raz widziałem stoppie na rowerze :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 szkoda, ze nie bylo kamery jak robilem naprawde dobre przody na rowerze... qmpel liczyl i bylo cos ok 20 metrow :clap: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneaky Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 68MB - faktycznie mógłbyś zakreślić fabułę albo skompresować :clap: Ściągam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 juz nie narzekajcie tak na ten rozmiar :biggrin: nie chcialo mi sie juz z tym pieprzyc... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneaky Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Jednak nawet sami Panowie możemy dojść do tego jakże ważnego elemetu. Kobiety od lat zaprzeczają, że rozmiar ma znaczenie (a może mówią właśnie że nie ma... pogubiłem się :biggrin: ). Ja kurka wolę ściągać (przepraszam za dwuznaczność) dwie minuty zamiast trzydzieści :clap: (65%) Edytowane 21 Lipca 2006 przez sneaky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Troche się ściągało... ale było warto:) Niezły filmik:) Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneaky Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 No i muza w dechę :biggrin: Pro-produkcja (ale nieładnie tak drogę dajewo zajeżdżać). Jak do cholery można wykręcić tak długie stoppie na rowerze (chyba tylko na tarczach [poważnie autor odpowiedz]).... ??!! Do wszystkich z wolnym łączem: warto :lalag: ściągać :clap: (a bo to Panie jakieś wariaty są :clap: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi