Wyatt Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Klimat- widać na zdjęciach! To się liczy :cool: ;) CZ to jest to ;) Serwus// Wyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ' date='24 Lipiec 2006 - 09:59' post='672721']WOW. Jestem pod wrazeniem!!!!! Ile kilometrow najwiecej nastukales za jednym zamachem??i jaka srednia dzienna byla?? Chyba rekord to 480 km.A tak dziennnie to z 300 km chyba.Generalnie mi sie nie śpieszyło ;) No własnie ja za zwyczaj też jeżdźę sam. I wygląda to tak: pobudka rano i do ciemnej nocy na motocyklu z przystankami tylko na tankowanie ;) A jak jadę z kims to zawsze trzeba sie zatrzymać, przy tankowaniu chwilę postać i poczekać (papieros, mały odpocyznek, jakieś zwiedzanie czy coś podobnego). Ja nie jeździłem w godzinach największego upału. Jakiś cień i z dwu godzinna przerwa w cieniu. Przerwy zawsze jak coś ciekawego przy drodze. A jak słońce sie chyliło ku zachodowi to poszukiwanie noclegu.... Wezme kiedyś napisze jakąś relacje ja jakimś wwwww... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 pełen podziw, zawsze mnie korcił wschód, a przejechanie CZ to dopiero wyczyn Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 wow szacunek :biggrin: widze chelmska gorke zwiedzales Jest jedna fota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi