karol1001 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) O ludzie, ale macie problemy z tymi bagażami :biggrin: Ja już dwie wycieczki po Europie zaliczyłem z czymś takim: http://allegro.pl/item535828594_siman_torb...zowa_louis.html Daje radę jak zły! Trzyma się przy 260 km/h, można z tym schodzić na kolano, nie przemaka nawet po całonocnej jeździe w deszczu - po prostu full wypas, a kosztuje 20 zł :icon_mrgreen: W dodatku jak ma się opanowany system montażu expanderami to założenie zajmuje 3 minuty ;) P.S Jeszcze w ramach ciekawostki fotka z wypadu do Monaco w 2008 roku. Popatrzcie jak można zapakować moto na wyjazd ;) Ja byłem pełen podziwu jak te sprzęty wytrzymują takie obciążenie. Ekipa z Czech: http://img185.imageshack.us/img185/8572/zapakowanilj1.jpg Edytowane 26 Stycznia 2009 przez karol1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 O ludzie, ale macie problemy z tymi bagażami :biggrin: [...] Karol, nie chodzi o to kto z czym jeździ (na to może być osobny temat) ale jak się sprawdza konkretna torba, konkretnego producenta. To, że można korzystać z czegoś innego jest zrozumiałe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 O ludzie, ale macie problemy z tymi bagażami :biggrin: (...) Wiesz, ja chciałem mieć coś takiego, hmmmm ... , zajebistego :biggrin: :icon_razz: . No to mam :biggrin: - też kupiłem Louisa :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 :icon_mrgreen: he he Karol, Ci czesi mają zajefajne motocyklowe buty na trasę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 R6 - rozumiem, rozumiem - posta pisałem trochę w formie żartu ;) Kirek - doskonały wybór :icon_mrgreen: :lalag: Vector - tam był pierdylion stopni Celsjusza, więc i tak szacun dla nich, że choćby kurtki mieli :) Ja latałem w t-shircie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi