Traveller Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 tylko cennik jakby nieco inny... podejrzewam, że kwestia nie bez znaczenia dla pytającychjsz Ano nie. W około 7kawałkach bym się chciał zamknąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 jak jezdziles na skuterze, to Honda CB500, GS500 beda dla Ciebie nie lada zabijaka...Nie trzymaj sie jednej marki, mozesz wybierac, ja proponuje CB500... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evergreen Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 tylko cennik jakby nieco inny... podejrzewam, że kwestia nie bez znaczenia dla pytającychjsz Masz rację. Nie doczytałem pierwszego posta. Sory :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traveller Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Nie jeździłem na skuterze, ale miałem epizod z dwoma motocyklami, o których już wspominałem. Po tym co piszecie, skłaniam się bardziej ku większemu bandycie albo gsf. Co prawda do wiosny jeszcze trochę czasu na namysł, a jak znam życie to i tak wszystko okaże się na giełdzie lub po odwiedzeniu kilku kupców - to tak jak z moim kumplem, który pojechał do Niemcowa po golfa a wrócił focusem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Nie jeździłem na skuterze, ale miałem epizod z dwoma motocyklami, o których już wspominałem. Po tym co piszecie, skłaniam się bardziej ku większemu bandycie albo gsf.GSF i Bandit to ten sam motocykl.Ja szczerze polecam 600tkę, za 7tys. PLN można dostać coś z pierwszej generacji, około '97 rocznik. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 (edytowane) Przy dum wzroscie(powyżej 190) faktycznie 400 będzie za mały;] Ale chciałem obalić mit z częściami....nie ma większych problemów. Nawet na sklepach internetowych. Jakbyś chciał się coś więcej dowiedzieć o b400 pisz do mnie prywatną, mam do czynienia z tym motocyklem już pewien czas. Edytowane 24 Października 2008 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 i... nie masz żadnego porównania. nie rozumiem co to ma do rzeczy i w czym masz problem. co z tego, że nie mam porównania? wyraziłem swoją opinię na temat 600ki. i tyle.To wypowiadać się mogą tylko ci co jeździli na banditach 400 i 600?tylko takie opinie są coś warte?zastanów się. pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) bandit 400 nie jest wcale duzo mniejszy od 600 a mocą zbyt duzo tez sie nie rozni! dostep do czesci jest tez tylko trzeba wiedziec jak szukac pozdro Edytowane 30 Października 2008 przez zysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi