Michałek1992 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 WitamMam problem z moja piekna motorynka .Wymieniłmem w niej tłok pierscienie łozyska na wale zimeringi uszczelki a kupiłem uzywane kartery bo miałem popekane i wał (prawie nowy).Ale motorynka niechce chodzic :banghead: .Mianowicie raz zapali na popych to niema wolnych obrotów i wogule niema siły jezdzic wszystko ciezko chodzi.jeszcze ja zalewa czesto i chyba gaznik podaje za duza dawke paliwa :D . CO MAM ROBIC.PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Sprzedaj, albo wyzlomuj, bedziesz mial mniej klopotow. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Jak ciężko chodzi i niedawno poskładałeś to morze jest na dotarciu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Morze sie raczej nie dociera, w koncu to tylko woda :banghead: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komandos 18 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 rozbierz i poskładaj jeszcze raz bo inaczej sie nei dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Jeśli wszystko dobrze zlozyłes to wydaje mi sie ze trzeba poprostu ustawić porządnie zaplon (przerwa na przerywaczu + wyprzedzenie) do tego po rozgrzaniu silnika regulacja gaźnika. Swieca obowiązkowo iskra F80 lub zamiennik z przerwą na elektordach 0,4 - 0,6 mm. Zapraszam na moja stronę www.motorower.skutery-motocykle.pl Edytowane 20 Lipca 2006 przez tomason2 Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 zle ustawienie zaplonu lub przerywacza swieca 75 lub 95 wieksza mieszanka gaxnik a jezeli chodzi o poziom paliwa to go sproboj ustawic niech sie silnik rozchodzi nalej oleju do cylindra i pokop pare razy potem wkrec swiece i musi chodzic pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi