Wioslarz Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam wszystkich!Mam problem poprzedni wlasciciel mojego motocykla chyba zapomniał ze robi sie cos takiego jak regulacje zaworow i prosze 2 z 16 zaworow całkowicie sie wypaliły i stad moje pytanie Czy nie zna ktos dobrego nie drogiego szlifierza który dorobi mi nowe gniazda i załozy nowe zawory a tamte wyczysci i na nowo dotrze?? Oczywiscie wiem ze iles za to zaplace i to pewnie nie mało ale u mnie w Swarzedzu chca za taki zabieg kolo 400zł! Jesli ktos zna dobrego ale tanszego szlifieza to prosze o kontakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Albo ma być dobrze, albo ma być tanio... Dobrze zrobi Marex Motor (Mańkiewicz), adres znajdziesz w Google. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi