lopek1986 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 cześc wszystkimtak jak w temacie prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Jak zgUbiles to musisz teraz poszukac. Nie napisales jaki to kask, nic w sumie, moze Elmira Ci pomoze (taka wrózka). Moze podasz wiecej danych, to Ci ktos pomoze bo tak to ciezko cokolwiek powiedziec. Pozdr Edytowane 19 Lipca 2006 przez milosz-RR Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 ... na początek wróżki mocno sugerują znalezienie w domu i posłużenie się słownikiem języka polskiego :/jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 ... na początek wróżki mocno sugerują znalezienie w domu i posłużenie się słownikiem języka polskiego :/jsz Mam nadzieje ze nie do mnie ten post :banghead: W przeciwnym razie musze polecic to samo ale Tobie Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 hmm..? a co masz do tego, co napisałem?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopek1986 Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 widże że zamiast mi pomuc to wy sie kucicie o jakieś błedy ortograficzne teraz niewiem kto ma większe problemy ja z ortografią czy wy z brakiem mózga kask jest firmy LIVAT HELMATS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Niema nic do tego co Ty napisales, ale co twierdzisz ze ja napisalem zle :biggrin: A co do tematu to pierwszy raz slysze o takim kasku. I napewno jest tam HELMATS a nie HELMETS?? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopek1986 Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 no może bo go niema teraz w domu tylko jest u dziewczyny .powiemm że ten kask jest kaki sam jak tenhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=114743996moze <YA no może bo go niema teraz w domu tylko jest u dziewczyny .powiemm że ten kask jest kaki sam jak tenhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=114743996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Jesli to jest kask pokroju tego co na aukcji to raczej nie dostaniesz do tego czesci. pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 lopek, nieuku jeden czy też jak powiedziałaby moja babcia: cymbale do kwadratu po pierwsze, nie obrażaj ludzi, których nie znasz, a zwłaszcza kiedy mają rację. piszesz tak, że przy twoich 20 latach powinieneś nadal tkwić w podstawówce. współczuję nauczycielowi języka polskiego, który na sumieniu ma twoje świadectwo ukończenia szkoły (przynajmniej podstawowej, bo średnia nie jest już w tym kraju obowiązkowa) po drugie: jak kupiłeś jakiś syf zamiast porządnego kasku, to idź się wypłacz na ramieniu temu, kto ci to sprzedałjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi