Adam8888 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 WitamMam GS z 94 r zostal sprowadzony z niemiec jego przebieg 34tys. Pewnego dnia sciaglem bag i zobaczyłem ze na pokrywce od rażadu jest napisane markerem GS 500 20 000km i co to moze oznaczac ?Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Co to jest "rożąd" i "rażad"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Masz aparat to zrób forkę. MOze to oznaczać, że była wymieniana i tyle. A to jest chyba pokrywa zaworowa nie ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Mam fotki ale nie wiem jak wam przeslac no o zawory mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 http://imageshack.us/ i gotowe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 http://img59.imageshack.us/my.php?image=zdjcie65pt0.jpg http://img112.imageshack.us/my.php?image=zdjcie63md1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 w gs sie regulują co 12 tys zawory może przy stanie 20 miał regulowane albo rozrząd zmieniony nie pije juZ :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 a podobno co 6 tys. To ja juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolekFJ1100 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Pewnie tak jak pisze LOKO, były regulowane albo coś było robione, jak sie wimienia olej w samochodzie to są nalejki...także coś było robione, może i lepiej..ktoś regulował a nie jeździł aż sie spsuje:Ppozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 napis na pokrywie daje nam info kiedy ostatni raz ktoś pod nią zaglądał i pewnie robił regulacje itp. tak jak w furach na karteczkach przyczepianych do silnika tylku tu markerem na pokrywie. seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 u mnie w ser... pisze że co 12 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Może być tak jak mówią powyżej, albo ta część była dokupowana gdzieś na giełdzie i wtedy takie rzeczy się pisze, bo po co by ktoś pisał na tej pokrywie GS 500 ? ? ? Jaki koń każdy widzi. Moim zdaniem była to część dokupowana z jakiegoś innego GS'a z takim właśnie przebiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamońAMAtoR Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 To jest pokrywka od odmy tylko, a napisy take widziałem na silnikach do sprzedaży..więc może masz inny silnik...sprawdż po nr. na główce ramy powinieneś mieć na tabliczce nabity nr. silnika z jakim moto wyszło z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Tez uważam jak Prog ze jest to część dokupiona i dlatego napisany jets model i ile bylo na niej zrobione. pozdroharyb Edytowane 19 Lipca 2006 przez haryb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi