lukasz_vip Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Mam zamiar kupić Aprile Tuareg 600. Przeszukałem cały net i nie znalazłem żadnych części do tego modelu. Może macie jakieś namiary na sklep lub serwis który się tymi częściami zajmuje. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 www.aprilia.info.pl - strona glownego importera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Motoroma Warszawa. Podobno sprowadzaja w ciagu 2 tygodni,ale nie potwierdzam jak w praktyce, bo nie korzystalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Ja mialem Aprilie Tuareg Rally 125, w sumie motorek super... Ale jezeli chodzi o czesci to lepiej Sobie daruj !! Nigdy wiecej nie kupie wloszczyzny i Tobie tez dobrze radze bo potem sie mozna tylko denerwowac !! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Do Admina: Temat uważam za zamknięty. Można go usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi