ROAR Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Dzis gadalem z agentem ubezpieczeniowym PZU... i kolo powiedzial, ze AC tj "AŻ" 18% wartosci moto (jesli chodzi o zwrot siana za wyspyki itp) i 5% (ubezp od jumy)...czy to qrwa jest prawda?! z gory WIELKIE dzieki za odpowiedzi! P.S.Jesli tj prawda... to ja to pierd...place za OC i odjezdzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Czy 18 pełne AC to nie wiem ....ja słyszałem że ok 10-12% a od kradzieży jest 5,5%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROAR Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 18% + 5% ...wiec poplynalbym jak Zablocki.... (acha....nie mam zadnych znizek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Pełńe jest już chyba z kradzieżą wliczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 a moze tak..:umowe zawrzec na poczatku sezonu i wplacic 1sza rate jezdzc i jak nic sie nie stanie to drugiej raty nie placic.po sezonie moto stoi sobie umowa wygasa i spoko.przed nastepnym sezonem sytuacje powtarzamy i td.to nie jest moj pomysl.jest to rada przedstawiciela PZU.dobre co?? Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Powinny byc umowy na pol roku, bo przecez moto sie nie jezdzi prze zime, a jak by ktos chcial na caly rok to wtedy by bral 2 razy po pol roku, to samo z OC ale przepisy jak zwykle sa niezyciowe. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Powinno być rozliczanie miesięczne. Jeden jeździ pół roku, inny 10 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 w pzu istnieje taka forma ubezpieczenia -na czas okreslony i wtedy sam wybierasz okres ,na jaki AC bedzie zawarte Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 mozesz wykupic AC na dowolny okres, tylko OC musisz zaplacic za caly rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi