kuba_195 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 cześć chłopaki, wczoraj mi motorek odmówił posłuszeństwa i zaczął świece zawalać, nie wiedziałem co jest, bo nugdy nie było problemu, dziś rano patrze, chce zapalić moto, zmieniłem świece, a z tłumika woda leci jak z węża ogrodowego:)a w chłodnicy prawie pusto. obstawiam że to uszczelka pod głowicą, ale nie iwem z kąd najszybciej i najtaniej ja kupić , jest to cylinder do silnika am6 80cm, za chwile zdejme głowice i okaże sie wszystko, tylko chodzi mi głownie z kąd samą uszczelke i jak najszybciej i najtaniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Oby nie peknieta glowica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Wow o takim przypadku ...hm ...masz problem rozkręcaj jak najszybciej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 uszczelka wymieniona, motorek cyka, pozdro chłopaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Mam nadzieje ze glowica jest odpowiednio dokrecona :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi