Gość dominik5 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Mam pytanie, może ktoś sie orientuje ile moze kosztowac naprawa- wymiana uszczelniaczy z olejem.za odpowiedz z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 witam uszczelniacze to jakies 20-30 zł(2 sztuki)+ olej 30-40 zł litr a robocizna to zalezy gdzie?? pewnie cos ok 50 złJesli posiadasz jakąś wiedze i umiejetnosci i czas to spróbuj sam- to nie jest trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Ten czlowiek profesionalnie naprawia amortyzatory> GG 2353096 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 zrob to sam przeciez to nie jest wcale trudne jak chociaz masz troche pojecia o mechanice to zrobisz to samemu beez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 tylko jeśli będziesz robił to sam to musisz zmajstrować sobie klucz.... do jakiejś rurki przyspawać trzeba nakrętkę lub śrubę 24 tu msz opis do xj 600 ... gs ma praktycznie taki sam układ zawieszenia http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56423,1976940.html ja tydzień temu wymieniłem chodzi pięknie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Mam pytanie, może ktoś sie orientuje ile moze kosztowac naprawa- wymiana uszczelniaczy z olejem.za odpowiedz z góry dziękuje. 50zl po serwisach to chyba za sama zmiane oleju, bo z wymiana uszczelniaczy napewno krzykna wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik5 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Dzięki chlopaki. juz mam jkomś orientacje cenowom. mysle ze oddam raczej do jakiegoś speca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi