Gregor Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 1. Generalnie wiem gdzie są radary w szwecji więc tam trochę zwalnialiśmy. A jak nie to mieliśmy to w dupie :-) 2. Na lodowiec doszliśmy wzdłuż jeziora. 2 H w jedną stronę. Pisałem tylko, że nie mogliśmy wejść na "sam" lodowiec. Postawić stopy na lodzie. Ale staliśmy od niego oddaleni o kilka metrów. 3. U nas niestety nie zamknęła się w 1500 zł :-) PozdrawiamZajrzyj jeszcze tuhttp://forum.motocyklistow.pl/Operacja-Sou...ona-t59868.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Panowie zafundowaliście nam darmową wyprawę do Norwegii - Szacun jak BYK!! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Zastanawiałem się dwa dni czy coś napisać czy nie. Stwierdziłem, że jednak ci odpiszę. Przejrzałem twoje posty(..)Jeżeli cokolwiek z twojego matematycznego punktu widzenia jest nawet dla ciebie do zrobienia to qrwa weź i zrób. Pochwal się tym i poczekaj może ktoś napisze ci coś miłego. A może trafi się jakiś cymbał i napisze jakieś nieprzemyślane bzdury.Nie będę więcej sie rozpisywał bo szkoda czasu.:wink: :biggrin:Gregor, teraz bedzie o Tobie: Kolejny ciekawy czlowiek z 3Miasta, czyli kolejny powod zeby tam bywac jak najczesciej (a bywam dosc czesto).A teraz bedzie merytorycznie: Trasa piekna, opis chyba jeszcze lepszy :flesje: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Gregor - Wielki Szacun za relacje oraz ogromne dzięki za trud włożony w opis :) :evil: Tekst bardziej wartościowy dla motonity niż kupa przewodników razem wziętych.Bóg da a może to wykorzystam w 2007 (w końcu Q*rwa do trzech razy sztuka :icon_mrgreen: ).Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Jak myslicie czy na tak wyprawe 7-letnia dziewczynka sie nadaje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Pierwszy raz byłem w Norwegii jak mój młody miał dokładnie 7 lat. przejechałem 11 tys km ale....... samochodem :-) Żadnych niepokojących objawów przez ten czas chłopak nie wykazywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi