pirat! Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 rozwiazanie z dwoma jest chyba najlepsze i sam mam plan dokupienia ciemnej szyby tylko jest problem :icon_mrgreen: do schowka bandita druga szybka nie wejdzie za chiny :icon_eek: w celu wymiany szyby konieczny bedziezjazd do pitstopu, bo na pewno nei bedzie mi sie chcialo wozic plecaka dla samej szybki zapasowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja w moim Caberg'u mam 2 szyby - normalną i w środku opuszczaną przyciemnianą. Przyciemniana sprawdza się bardzo dobrze w słoneczne dni, szczególnie jak trzeba jechać pod słońce. W nocy nie próbowałem ale wieczorami i przy szarówce znacznie pogarsza się widoczność więc jej nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Ta też jest leciutko przydymiona tak jak ta http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=12355 :icon_mrgreen: No nie...ta to jest w porownaniu do tej mojej szybki poprzedniej ciemna. Ja mialam naprawde bardzo lekko przydymiona. W nocy nie mialam problemu z jazda. Ale to tylko raz sie spotkalam z taka szybka. Jak w tym roku zmienialam kaskto probowalam znalezc z taka sama, ale nie znalazlam juz ;/ I mecze sie w sloncu teraz troche. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaellopop Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Witam czarna to czarna {przyciemniona}w dzien ok ale w nocy czy w deszczu tragedja niepolecam najlepiej miec 2x Edytowane 16 Lipca 2006 przez rafaellopop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Używam (w integralu) przezroczystej szyby a w słoneczne dni zakładam pod kask zwykłe okulary przeciwsłoneczne. Nie wszystkie modele się nadają, trzeba sprawdzić jak "zauszniki" wchodzą pod kask. Łatwiej wozić okulary niż drugą szybę. No i przy wolniejszej jeździe można podnieść szybę i nie obawiać się much w oczach :wink:.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Dokładnie, ja również juz chciałem dokupić do swojegpo shoei'a przyciemnianą szybę na słoneczne dni, ale najpierw spróbowałem zwykłych okularów przeciwsłonecznych i jak dla mnie jest super. Tak jak napisał Igor jest to ta dodatkowa zaleta że po mieście, kiedy przeciskam się w korkach podnoszę szybę - jest dodatkowe chłodzenie a żadne owady nie wpadają do oczu. Naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 testowalem opcje z okularami ale w moim przypadku nie sprawdzila sie :wink: wole dwie szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Dobry pomysl z tymi okularkami Jutro wyjade i przetestuje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi