SimsonFun Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) O ranyy obejrzałam fotki na bikepics. Ty naprawdę jeździłeś tą różową Yamahą DT? :clap:O kurrrcze. podziwiam. Pozdrawiam :biggrin: A wiesz jak laseczki kwiczą (w sensie zadowolenia oczywiscie ;P ) na ten kolorek...? :biggrin: Pozdrawiam! Edytowane 15 Lipca 2006 przez SimsonFun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Nie wiem jak inne kwiczą ale ja bym umarła ze śmiechu. Może dlatego że rózowy to nie mój ulubiony kolor.Odważny musisz być. :biggrin: :biggrin: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 A wiesz jak laseczki kwiczą (w sensie zadowolenia oczywiscie ;P ) na ten kolorek...? :biggrin: Pozdrawiam! tylko wes zoabcz jakie laseczki sikaja za kolorem rozowym :biggrin: takie co daja wszystko za 1 zl :clap: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 ekhmm szystko za 4 zł :biggrin: Róż - ja nie podziwiam SimsonFuna tylko kogos kto kupil nowke rozowy... ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) ekhmm szystko za 4 zł :clap: Róż - ja nie podziwiam SimsonFuna tylko kogos kto kupil nowke rozowy... aleMoże to była jakaś laska :biggrin: albo ... koleś ale lekko zniewieściały ^^Podobno o gustach się nie dyskutuje :biggrin: Edytowane 15 Lipca 2006 przez Marta69 Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 dziewczyny też lubia enduro ale jesli to byl jakis facet to uuu chyba wolal chlopcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ta róż hmmm... nio powiedzmy ze mozna sie przyzwyczaic a pozatym jestem zdania ze enduro bardziej ma jezdzic niz wygladac :icon_biggrin:Nio ale oki! koniec z tym bo temat jest o Simsonie a my tu dyskutujemy o rozowej DT i o gustach jakis zniewiescialych bylych jej wlascicieli :wink: hehe... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Witam Oj Bestyjko przesadzasz :wink:Mi się podobją właśnie te DT80 lc2 wersje różowe.To jest kolor (chyba) orginalny i dla mnie bombA.A w ogóle różowego nie nawidze. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 To jest kolor (chyba) orginalny i dla mnie bombA. Dokladnie tak... w takiej kolorystyce wyjechala z fabryki Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 oplaca sie wlasnie kupic zwyklego simka i go przerobic ja sam nabralem sie na to istracilem duzo kasy . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi