vx800 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 No właśnie ... chyba szkoda czasu..Nie po to chyba nakłada się dżiny zamiast spodenek, żeby nie być dresem. Jak ktoś chce jeździć w majtach, to niech jeździ. Co za różnica dla mnie? Nie zwiększa to zagrożenia dla innych.A jak ktoś chce w kombi jechać po głównej ulicy w te i we wte, to dla mnie jest i tak megadrechem, ale mi to nie przeszkadza ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółtyHornet Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 każdy ma swój rozum i decyduje sam za siebie jaki strój jest dla niego odpowiedni, czy to dres, sandały czy może gumowe kalosze z filcem, a apropo jeansów to rozmawiałem z kolesiem który po ślizgu do końca życia będzie nosił pod skórą jeansy bo tak mu się wpracowały w noge, więc nie myślci sobie że jeansy wam w ogóle coś pomogą jak zaliczycie dzwona przy większej prędkości :icon_mrgreen: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 każdy ma swój rozum i decyduje sam za siebie jaki strój jest dla niego odpowiedni, czy to dres, sandały czy może gumowe kalosze z filcem, a apropo jeansów to rozmawiałem z kolesiem który po ślizgu do końca życia będzie nosił pod skórą jeansy bo tak mu się wpracowały w noge, więc nie myślci sobie że jeansy wam w ogóle coś pomogą jak zaliczycie dzwona przy większej prędkości :icon_mrgreen: :icon_eek: Przy większej prędkości moze się okazać, że nic ci już nie pomoże, ale przy mniejszej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 To dla tych co tak mocno krytykuja jazde w koszulce, dzis widzialem dwoch dresow na xjtach 900, tylko te dresy jakies takie czarne z bialymi lampasami, te xjoty troche malo dresiarskie, bo biale z bialymi kuframi :icon_mrgreen: Tak wiec Panowie, wyluzujcie poslady, nawet Panom Policjantom czasem jest goraco :icon_eek:Powiem tyle : temat stary jak świat .Upał a ja w skórzanej kurtce i w skórzanych spodniach i do tego w ciężkich butach . Tak naprawde to obawiam się o moje ciało ,nasza skóra nie ma szans przy zetknięciu z asfaltem czy betonem.Z drugiej strony jak miło przejechać sie w koszulce kiedy wiatr chłodzi i jest po prostu super . Jednak troche sie boje może za dużo człowiek myśli co może się stać .Dlatego ''podziwiam '' kolegów smigających plastikami w krótkich spodenkach i w sandałach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Powiem tyle : temat stary jak świat .temat skonczony nie powtarzjmy sie :banghead: chyba nie ma takiego motocyklisty zeby nigdy nie jechal na krutki rekawek :buttrock: wiec nie osmieszajcie sie glupimi wypowiedziami :icon_mrgreen: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Nie byłbym sobą, jakbym 5 groszy od siebie nie wrzucil. Dziś - jak w ciagu kilku ostatnich dni robilem - zostawilem skóre w domu - tylko koszulka, z wzmacnianym przodem i jeansy. Powiem tak. Zmarzlem jak wszyscy diabli. Dól od kominiary smagał mnie po pysku pod kaskiem, tak ze mialem problemy z widocznoscia. Zeby bylo smieszniej jak juz dojechalem lało sie ze mnie, bo bylo jednak parno. Najgorsze, ze bede jechal do domq niedlugo, a widze,ze wieje nie na zarty. Nie ma ktoś w centrum pożyczyć chocby texa? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamk2 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 dres to calkiem nie zle ubranie sportowe i wydaje mi sie , ze przy takiej pogodzie ma swoje zalety nawet na moto zwlaszcza sportowym . kazdy robi to co lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi