ever Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) oddam koje za sterniczke:D a swoja droga... wiecej z wami nie jezdze!! juz zaczelismy z adasiem szukac moto turystycznego:) prawie go namowilem na kupienie dwoch FJR 1300 - w morde jeza:D Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez ever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Niniejszym zabieram glos po przerwie.Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom wyjazdu, dzięki którym udalo się spedzić rewelacyjny weekend Tradycyjnie nadam teraz wyróżnienia i odznaki dla wybranych uczestników akcji Lwów. :) Brązową Odznakę Kaskadera Amatora w kategorii Kamikadze mimo woli, otrzymuje Wieczny Student za akcję w drodze powrotnej, po polskiej stronie granicy... :) Brązową Odznakę Kaskadera Amatora otrzymuje także Adaś Bialostocki, za akcję tuż przed granicą. Przetarcie spodni po wewnętrznej stronie uda jest nie do powtórzenia... :) Odznakę Zlote Usta, otrzymuje Śmiglo za caloksztalt retoryki na wyjeździe... :) Tytul Mistera Polonia on export, otrzymuje Maniek za akcję na cmentarzu... :) Wyróżnienie im. Tadeusza Mazowieckiego - Sila Spokoju, otrzymuje Marta za akcję Mańka na cmentarzu... :) Nominację do Zlotej Odznaki Kaskadera Amatora otrzymuje Asia Broecker, za akcję z tirem... :P Andrzej otrzymuje odznakę Żelaznego Żolądka, wiadomo za co... Za pomoc etażowej... :clap: Mój kochany plecaczek otrzymuje wyróżnienie w kategorii Żelazna Dupa. Byla to pierwsza wyprawa Agnieszki, co zasluguje na uznanie, biorąc pod uwagę dlugość trasy i warunki pogodowe. :clap: :clap: Zaloga Jarka Galarskiego zaluguje za najwyższe uznanie, za odwagę i poczucie humoru. Macie wspanialego syna, do którego trzeba trochę cierpliwości. Brawo dla Jarka i Beaty!!! Reszta uczestników zostaje wyróżniona za caloksztalt i wytrzymywanie ze mną na wyjeździe.Dziękuję za cierpliwość.Kamandir Kulik. P.S. Sprawy związane ze Śmiglowiskiem proszę teraz omawiać w drugim temacie, do którego link jest tutaj:http://forum.motocyklistow.pl/miglowisko-t54552.htmlProsze o konkretne deklaracje, żebyśmy wiedzieli na czym stoimy. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Liczyłem na odznakę dotyczącą samozaparcia oraz wytrwałości, jak i udowodnienia że się da na rusku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) :) Tytul Mistera Polonia on export, otrzymuje Maniek za akcję na cmentarzu... Dzięki... ale Super!!!! ...łał... :)Czyli cmentarz dla niektórych może być szczęśliwy!!!! he he Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez MaNIEK-MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 no wiesz... niektorzy widza tam same plusy:) a czy moglbym zglosic skarge?? nie to zeby bylo sie czym szczycic, ale w odkos pod granica poszedl Pawel Bialostocki (czyli ja:) hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Mańki, gdzie foty :bigrazz:? Ciągle coś pstrykaliśta... Chociaż cześć moglibyście juz zamieścić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Mańki, gdzie foty :bigrazz:? Ciągle coś pstrykaliśta... Chociaż cześć moglibyście juz zamieścić :wink: aaaa.... czyli cel zamierzony.... im dłużej potrzymać, tym będzie ciekawiej...... foty są... juz na prawdę niebawem.... wytrzymajcie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 :icon_arrow: Odznakę Zlote Usta, otrzymuje Śmiglo za caloksztalt retoryki na wyjeździe... :icon_arrow: Tytul Mistera Polonia on export, otrzymuje Maniek za akcję na cmentarzu... :icon_arrow: Wyróżnienie im. Tadeusza Mazowieckiego - Sila Spokoju, otrzymuje Marta za akcję Mańka na O rety...wprost nie wiem co powiedzieć...Tomaszu, żem się zarumienił ;) Szkoda tylko, że nie mogę się Wam wszystkim oddźwięczyć jaką fajną imprą bo wychodzi na to, że sam sobie popływam... :banghead: cóż mało czasu było...a mogło być taaaak fajnie... aaaa.... czyli cel zamierzony.... im dłużej potrzymać, tym będzie ciekawiej...... foty są... juz na prawdę niebawem.... wytrzymajcie.......... nie wiem jak inni ale ja już długo nie wytrzymam... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 A gdzie zdjęcia...? Gdzie... Giżycko :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A gdzie zdjęcia...? Gdzie... Giżycko :biggrin: :biggrin: Giżycko melduje się!! foty i filmik chciałem zmontować odpowiednio i dać każdemu... ale teraz zmieniam chatę... a poza tym kupa innych ogromnych rzeczy i stąd te opóźnienia... Zrobię to na pewno!!!!! Postaram się jak najszybciej... Postawię Wam ćwiartkę w ramach rekompensaty.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 waiting . . . :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Hej, dorzucam wreszcie obiecane fotki :http://s001.wyslijto.pl/?file_id=002769365884103024128464249 pozdrawiamStrzałeczka;Mam prośbeńkę: wrzuć jeszcze raz te foty gdzieś na jakiś serwerek tak kole przyszłego wtorku bo dopiero wracam z Mazur a chętnie bym sobie je obejrzał i wrzucił na compa,Z góry dzienks,Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Mam prośbeńkę: wrzuć jeszcze raz te foty gdzieś na jakiś serwerek tak kole przyszłego wtorku bo dopiero wracam z Mazur a chętnie bym sobie je obejrzał i wrzucił na compa No problem, ew. jeśli wolisz mogę je wysłać na maila Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 No problem, ew. jeśli wolisz mogę je wysłać na maila Pozdrawiam Jak Ci wygodniej. Jeśli nie zajmują jakiejś gigantycznej przestrzeni galaktycznej to rzucaj na mailika [email protected]Jeśli jednak są za duże to wrzuć gdzieś na stronkę i daj namiar.Pozdro i z góry dzienks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martula Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 :) Witam Kochani!!! Chcialabym podziekowac wam za super wyjazd,zabawa byla naprawde przednia i i choc usilnie probowaliscie nas zgubic to nie dalismy sie. Tomku dziekuje za wyroznienie.Fotki wyslalam juz do Lovelasa mam nadzieje ze znajdzie chwilke i je wrzuci.Caluski i tulanki (wiem ze troszke pozno te podziekowania ale moj komp padl a Ja po tak dlugim urlopie musialam zabrac sie za robote ale"lepiej pozno niz wcale"prawda?) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi