wieczny student Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Ja dobrowolnie zgłaszam chęć spania na podłodze. Zdrowiej na mój starczy kręgosłup będzie.Do kiedy Kamandirze potwierdzenia obecności?Pytam, bo mnie czekają jeszcze:1) testy prędkości przelotowej w te upały. Niestety jak na razie 100km/h constans to góra :biggrin:. Potem motor (silnik) się przegrzewa... A skala wzbogacania mieszanki mi sie kończy :). Zapłon miodzio.2) końcowe ustalenia domowo-pracowo-obowiązkowe odnośnie mojej nieobecności w grodzie stołecznym na długi weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Beatka jest kochana i ma u mnie butelke wina na wyjazd. :crossy: :clap: :D Jest tylko jeszcze jedna kwestia, dotycząca garaży. Otóż, czy administrator motelu Korona, wie że mamy mieć co najmniej trzy garaże dla siebie, w cenie pokoi?Ostatnio była draka, bo nie było jak zmieścić maszyny, musieli jednego garażu na gwałt szukać.Oczywiście wszystko sie udało załatwić, jedynie co się nagadałem i nalatałem to moje. Chciałbym oszczędzic nam upychania maszyn w garażach, co sprzyja obcierkom i nerwom.Kamandir. P.S. W kwestii nocnych rotacji obsad pokoi, prosze kierować prośby do Zibiano, jednak dopiero po dojechaniu do Zamościa :clap: Tomeczku, co prawda w gadaniu nikto Ciebia nie dorówna ale jakby co to możesz oczywiście liczyć i na moją jadaczkię :biggrin: a i garaże się zapewne znajdą...w końcu ma być all inclusive, ni :flesje: :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Do kiedy Kamandirze potwierdzenia obecności? Również chciałbym się tego dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 No to widzę że grupa Wschód rośnie w siłę i B.Dobrze mnie niestety nie będzie z wami teraz to wiem na pewno moje dylematy rozwiązał dzwon :biggrin: pod Wyszkowem i uszkodzona Virówa do 11 raczej nic nie zdąże kupić a na pewno nie zarejestrować pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Koniecznie przeczytać!!!Siemano! Mam nadzieje że wszyscy zainteresowani to przeczytają. Nie idźcie do tego internatu. To oszuści. W zeszłym roku nocowaliśmy tam (V Rajd Katyński) i zapłaciliśmy 6 dolców od łebka. Gość z tego internatu pilnował nam motocykli (ok. 30 maszyn) i pomiędzy godziną 4:00 a 5:00 ukradziono motocykl. On powiedział że tylko się zdrzemnął a jak się obudził to samochody, które zastawiały ewentualny wyjazd motocykli zostały przesunięte. Nikt mu nie uwierzył a milicjanci nie ukrywali że prawie na pewno on maczał w tym palce. Najbardziej boli mnie fakt że to była moja maszyna. Srebrna YAMAHA FJR 1300 (znak rozpoznawczy czerwone tylne migacze). A jak już tam się zdecydujecie zostać to zabezpieczcie porządnie motocykle i pilnujcie ich!!! ;) ZŁY BOB :( Co do wspominanego internatu przy Łyczakowskiej, to trzeba się zastanowić, jeżeli takie numery miały tam miejsce. Kamandir, zastanawiał się Ty nad tym zagadnieniem? Bo jeśli takowe numerki mają występowac to trzaby się jakoś konkretniej przygotować :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Mam nadzieję że przyjmiecie jeszcze jednego chętnego na wyjazd......( a może i będą 2 moto)Tomku możesz mnie brać pod uwagę, mam nadzieję że nie wydarzy sie nic co by mi przeszkodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No to się szykuje prawdziwa inwazja na Lwów :clap: More people more fun ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ale, ale...czy Ty abyś się nie pomielił Tomeczku przydzielając nam przyzwoitkę? Czy o TYM Riccardo myślę?O tym, o tym :lalag:Fakt, ja sie nadaje na przyzwoitke jak katus na szczoteczke do zebow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 O tym, o tym ;)Fakt, ja sie nadaje na przyzwoitke jak katus na szczoteczke do zebow ;) O loooosie...Paskudo dawnom Cię nie widział/słyszał/czytał :) Tak od razu strzał z grubej rury jako przyzwoitka...tiaaa...no nie da się ukryć: nie nadajesz się do tej roli...nie tylko nikogo nie przypilnujesz ale jeszcze Ciebie trza byndzie pilnować...echhh...a miało być tak spokojnie :lalag: :) Dobijacie tak jak pisałeś wcześniej? Czy może wystartujecie razem?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 O tym, o tym :lalag:Fakt, ja sie nadaje na przyzwoitke jak katus na szczoteczke do zebow :) hehe, sory, ale ja sie musze zapytac... czy w tym 'katus" brakuje literki K czy po prostu przemienily sie A z U??:) oj juz mi sie podoba ten wyjazd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 hehe, sory, ale ja sie musze zapytac... czy w tym 'katus" brakuje literki K czy po prostu przemienily sie A z U??:D oj juz mi sie podoba ten wyjazd:) poczekaj aż sam go zobaczysz...hehehe :lalag: no mówię typowa przyzwoitka :) :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam nadzieję że przyjmiecie jeszcze jednego chętnego na wyjazd......( a może i będą 2 moto)Tomku możesz mnie brać pod uwagę, mam nadzieję że nie wydarzy sie nic co by mi przeszkodziło.Przyjmujemy :icon_rolleyes: Opowiesz wierszyk na wieczorku integracyjnym i bedziesz swój. Wierszyk nie musi być przyzwoity :) Potwierdzenie uczestnictwa wyjazdu trzeba przesłać mnie lub Beacie na PW, najpóźniej we wtorek 08.08, żeby móc skorygować rezerwację łóżek bez żadnych konsekwencji finansowo-organizacyjnych. Każdy motocykl ma mieć na wyposażeniu blokadę na tarczę hamulcową i łańcuch/linkę/kłódkę do przypięcia do kaloryfera w internacie. Na noc wprowadzamy motocykle do budynku, przypinamy, blokujemy, spinamy ze sobą, włączamy alarmy (kto ma). Będzie spokój. Na odprawie podzielimy ekipę na dwa peletony. Będzie bezpieczniej.Jakies propozycje?Kamandir Kulik. Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No jak skończę skladać do kupy model MT80RT i pojadę z Wamito te drzwi w skrzydle dudynku nawet jak otworzą na ościerz to się chyba nie zmieszczę no chyba że wjadę frontowymi.teoretycznie mój sprzęt jest mniej atrakcyjny niż FJR`a Zlego Bobaale może się ciulom spodobać nowe serce mojego wieprzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 O! Rusek będzie jechał :(!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Każdy motocykl ma mieć na wyposażeniu blokadę na tarczę hamulcową i łańcuch/linkę/kłódkę do przypięcia do kaloryfera w internacie. Na noc wprowadzamy motocykle do budynku, przypinamy, blokujemy, spinamy ze sobą, włączamy alarmy (kto ma). Będzie spokój. Na odprawie podzielimy ekipę na dwa peletony. Będzie bezpieczniej.Tomek, to wygląda jakbyście się wybierali prawie na linię frontu :( Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi