Tomek Kulik Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) (...) Ile km będzie do przejechania po Ukrainie?Od granicy w Hrebennem do Lwowa jest 75 km + dojdzie jakieś 50 na miejscu - lansowanie się na mieście, więc trzeba liczyć że ze dwie setki zrobimy po ukraińskiej stronie. Jeżeli ktoś chce zabrać znajomych motocyklistów na wyprawę, to nie widzę przeszkód. Jedynie proszę uprzedzić że w sytuacjach kryzysowych nie ma demokracji na wyjeździe. Szykuje się spory peleton, którego prowadzenie na tak długiej trasie jest trochę bardziej odpowiedzialne niż wycieczka we troje na lody do Żelazowej Woli.Jednak prosze się nie przejmować na zapas, tak tylko gadam, bo każda dotychczasowa wyprawa forumowa była bardzo wesoła, długo i miło wspominana. Polecam stronę o Lwowie:http://www.piotr.szczepanski.name/lwow/podstawowe.html Edytowane 23 Lipca 2006 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) My Krukoni Riccardowi bedziemy na 100% z tym ze dogonimy Was w Zamosciu bo nie mozemy wyrwac sie z pracy. Mysle ze uda nam sie wyjechac z Wawy o 19tej... Edytowane 23 Lipca 2006 przez Riccardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joa Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Tomku,Slomiana to moze byc, ale dlaczego Wdowa? Jezeli juz to Wdowka. W kwestii latek i dentek to co z pompka? Moge pozyczyc od Synka - ostatnio kupil sobie bardzo sprytna i malutka do roweru. Podobno doskonala. Moja obecnosc potwierdzona na 90%.Wzrosnie do 99% jesli przezyje jezdzenie na marcinowym moto po angielskich drogach (bynajmniej nie jako pasazer). 1% pozostaje na rondo Babka.... Czymcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Tomek Z tym Karaoke to ja bym na twoim miejscu uważał.:)Po naszym ostatnim najściu mogą nas jeszcze pamiętać.W każdym razie Harley mój i Whisky Dzemu mają - mimo że niektórzy to już tego nie pamiętali. Motel Korona OK - nawet na pięterko się da wejść bez używania schodów - tego to ja nie pamiętam ale pokazali mi na zdjęciach ;) Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Mam dwa pytania natury czysto strategicznej:1) do kiedy Tomku chcesz potwierdzenie obecności na wyjeździe (nie chcę coby się Zmość powtórzył)2) puszczą za rubież bez tłumików, na samych kolankach :) . Urwał mi się jeden na zakręcie, drugi zdjąłem, festyniarsko toto nie hałasuje, ale jednak na przeglądzie miałem puszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekh Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam Niestety odwołuję swój udział i żony (która i tak nie była na liście:) ) w wyprawie - wybieramy się na urlop na Mazury, a stamtąd mamy znacznie bliżej do Wilna, Troków i Kowna (macie jakieś przydatne uwagi do tych miejsc?) niż do Lwowa. Pozdrawiam - udanej wyprawy (na pewno przejrzę komentarze i zdjęcia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Tomku jeszcze ja tylko poniedzialkowe wolne zalatwie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Tłumiki jakieś by sie przydały w Uralu. Cokolwiek, żeby nasza Straż Graniczna się nie czepiała.Co do rezerwacji, to Kochana Beata w czerwonych... zarezerwowała nam 16 łóżek, czyli cztery czwórki. Do mojej czwórki idą spać:- Aga Nowak- Marysia- Ania TomasiewiczW razie nawału kandydatek do mojego pokoju, zrobię eliminacje. Litości nie będzie...Student jako Vice Kamandir, sam dobiera sobie skład na noc w Zamościu. Mogę pomóc w eliminacjach...Buziaki wszystkim.Kamandir. Edytowane 28 Lipca 2006 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Aktualna lista potencjalnych uczestników akcji Lwów:- Ja Kamandir- Agnieszka Nowak (plecak)- Maryś- Asia Broecker Słomiana Wdowa :icon_twisted: - Beata w czerwonych...- Ania Tomasiewicz- Ania Ciok (plecak)- Ania Płuska- Jarek Płuska (plecak)- Rafał Lekarz- Adaś Białostocki- Paweł Białostocki- Karolina Krukowa- Rysiek Kruk (plecak)- Pasza- Wieczny Student- Maciek Dubis- Dubisowa kobita, jakas kolejna pewnie...- Artusz (który to?..)- Zoltecek- ManiekMP- Kostekh.Kogoś pominąłem? Nieobecni wystąp! No to ładnie, dwadzieścia dwie osoby to spora ekipa. Będzie wesoło :P :PWiem gdzie w Zamościu jest karaoke... Te Kamandir...a ja to co??? Już nie kolunio??? Też jadę...a co...i nawet grzeczny będę ;) Bardzo...przecie mnie znasz... :icon_question: Edytowane 29 Lipca 2006 przez Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Niniejszym dopisuję kolegę Śmigło do listy startowej :biggrin: Za dotychczasowe osiągnięcia w oblatywaniu (niekoniecznie śmigłowców :D ), otrzymuje fuchę Drugiego Vice Kamandira z obsadą pokoju w nastepującym składzie:- Ania Ciok- Beata w czerwonych kozakach- Asia Broecker- Rysiek Kruk (w charakterze przyzwoitki) Zibiano też zostaje dopisany do listy :) Otrzymuje fuchę Koordynatora Ruchu Nocnego Między Pokojami. Szczegóły i kompetencje przekażę na PW ;) Szkoda że Kostekh nie jedzie, może następnym razem. Muszę jednak zaznaczyć że wystąpił mały zonk, przypominający jako żywo sytuację w Zamościu wiosną.Otóz jest nas więcej niż łóżek w Zamościu. Nawet biorąc pod uwagę że Kostekh nie jedzie i Dubisowa kobita także. Bo dołączyli Śmigło i Zibiano, co nie zmienia nic w przeliczniku osoba/łóżko. Zatem prosze być przygotowanym na spanie jak za Bugiem. Czyli jedno na drugiem...Wiosną, podczas wyprawy inaugurującej sezon, zsuwaliśmy łóżka do siebie i w niektórych pokojach było więcej osób niz łóżek. Protestów nie było, dzięki koedukacyjnemu dobieraniu obsady danego pokoju. Wyjątek stanowił pierwszy pokój, jednak tam chłopcy sobie poradzili jakoś... Jakies pytania? Na coś nie odpowiedziałem?Buziaki wszystkim.Kamandir. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Nu Kamandir,To się nazywa awans społeczny...i jak ja biedny sobie z taką łodpowiedzialnością poradzę :D No ale...tfardym trza być a nie mientkim...z gorszymi zadaniami żołnierz się spotykał :biggrin: damy radę...co do rzeczonych problemufff ze spaniem...toć przecie wiesz, że jam przywykły do zawisów kilka centymów nad ziemią :flesje: Ale, ale...czy Ty abyś się nie pomielił Tomeczku przydzielając nam przyzwoitkę? Czy o TYM Riccardo myślę? Toć przecie łon żonaty i zapewne z łajfą sfojom byndzie chcioł...no ten tego ;) a w ogóle kto powiedział, ze my jakiej przyzwoitki potrzebujemy? Taaacy spokojni i grzeszni...sami se damy radę...dzewczyny będa mnie pilnować :) Kiedy będziesz w kółkach to byśmy się jakoś spiknęli i pogawarili chfilunię...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Do mojej czwórki idą spać:- Aga Nowak- Marysia- Ania TomasiewiczW razie nawału kandydatek do mojego pokoju, zrobię eliminacje. Litości nie będzie...(...) Kamandir. (...)z obsadą pokoju w nastepującym składzie:- Ania Ciok- Beata w czerwonych kozakach- Asia Broecker(...) hehe...tzw protegowani:) a mozna sobie zaklepac fuche skomlenia pod Waszymi drzwiami z zazdrosci?:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 hehe...tzw protegowani:) a mozna sobie zaklepac fuche skomlenia pod Waszymi drzwiami z zazdrosci?:D hmmm...chyba protezowani...zależy jak będzie impra przebiegała i ile schodków będzie nas dzieliło od łózia :) czy można zaklepać miejsca? no jak nie jak tak (swoją drogą zaklepywać i/lub poklepywać wszyscy w mniejszym bądź większym stopniu będą;-))...zresztą po paru godzinach impressski chyba większość z nas będzie skomleć...powody tylko będą się nieco od siebie różniły :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Kochani, nastąpiło cudowne rozmnożenie i mamy już 6 pokoi po 4 łóżka !Zatem luuuzik !!! Pa, pa,Beata ps. Poproszę o nie chrapiącą ekipę do pokoju ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Beatka jest kochana i ma u mnie butelke wina na wyjazd. :) :D :biggrin: Jest tylko jeszcze jedna kwestia, dotycząca garaży. Otóż, czy administrator motelu Korona, wie że mamy mieć co najmniej trzy garaże dla siebie, w cenie pokoi?Ostatnio była draka, bo nie było jak zmieścić maszyny, musieli jednego garażu na gwałt szukać.Oczywiście wszystko sie udało załatwić, jedynie co się nagadałem i nalatałem to moje. Chciałbym oszczędzic nam upychania maszyn w garażach, co sprzyja obcierkom i nerwom.Kamandir. P.S. W kwestii nocnych rotacji obsad pokoi, prosze kierować prośby do Zibiano, jednak dopiero po dojechaniu do Zamościa ;) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi