Tomek Kulik Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Przed chwilą dostałem esemesa od Wiecznego Studenta, z potwierdzeniem udziału w wyjeździe do Białegostoku.Czyli Asia zabiera do peżocika następujący skład:- Śmigło,- Ada (córa Asi, NIEPEŁNOLETNIA!!!)- Adaś,- Wieczny Student.Ja jadę na iksjotce, w czym pomoże dzisiejszy zakup - myśliwskie kalesony :D Do piatku.Kamandir Kulik. P.S. Proszę zgrać się z Asią i resztą załogi, w kwesti miejsca zbiórki i godziny wyjazdu. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 hmm, moze lepiej zlozcie zamowienia na odpowiednie tytuly ksieg a z Adasiem zrobimy zapasy - nie ma to jak zarezerwowane ksiazki czekajace na odbior w zimnej bibliotece ;) <-- wyprzedzam pytanie "NIE! KU*** TO NIE PROBLEM!! " :P Rozmawialem z Gizyckiem = chlopak idealnie sie orientuje gdzie jest studio nasze:) i z tego co zrozumialem to mial chyba jechac z Asia - ale juz nie wnikam w to dokladnie-ale uprzedzam, ze nie zniese jak sie nam znow zgubi:] Tak czy siak eskortujemy Was od granic miasta pod samo studio (dlatego zdzwonimy sie przed Waszym wyjazdem i ustalimy kiedy macie nam dac znak, ze juz jestescie blisko i wtedy wyjedziemy po Was). Tak samo zrobimy z Tomkiem, wyrwe sie z impresssski na chwile i przeprowadze Kamandira przez bialostocka dzungle. "- Ada (córa Asi, NIEPEŁNOLETNIA!!!)" <-- przeciez ja tez... ale mjr Smiglo to nie!! :flesje:"Ja jadę na iksjotce, w czym pomoże dzisiejszy zakup - myśliwskie kalesony" <-- jakby bylo starsznie strasznie w trasie to odwdziecze sie i pozycze Ci spodnie goretexowe - hehe, za pamietny polar:P"...na sofach damy sobie radę...ja jestem delikatny więc muszę spać z jakąś damą " <-- zaklepany! mjr Smiglo, dostaje sofke :D a Kamandira trzeba ulokowac w oddzielnym pokoju... bo jak Go bedziemy budzic nad ranem, aaaaa?:D ...jak mi powiedziec ze Bialystok nie jest fajny to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joa Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Asia potwierdza skład załogi pojazdu, z tym że zamiast NIEPEŁNOLETNIEJ!!! pojedzie Giżycko. Sorry panowie... Nikt nie zgłosił chęci pozostawienia moto w garażu - czy to oznacza, że tylko ja i Komandir jeszcze śmigamy? Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) hmm, moze lepiej zlozcie zamowienia na odpowiednie tytuly ksieg a z Adasiem zrobimy zapasy - nie ma to jak zarezerwowane ksiazki czekajace na odbior w zimnej bibliotece :P <-- wyprzedzam pytanie "NIE! KU*** TO NIE PROBLEM!! " :P....no jak nie problem to ja pierwsiejszy zamawiam coby nie wozić a później nie "czytać" jakiś gorących stronic...żołądkowa miętowa proszę (700 stronicową oszszyfiście-ja się w detale nie bawię) :flesje: ....Rozmawialem z Gizyckiem chlopak idealnie sie orientuje gdzie jest studio nasze:) i z tego co zrozumialem to mial chyba jechac z Asia - ale juz nie wnikam w to dokladnie-ale uprzedzam, ze nie zniese jak sie nam znow zgubi:] ...Giżycko to generalnie nieźle się orientuje...tylko się czasem gubi ale tym razem to My Go przypilnujemy...może juszsz w aucie naszej dobrodziejki Esfaueczki Go znieczulę troszkę coby Mu poprawić nieco GePeeSa-jak to mówi Endrju Lepperoni :D ..."- Ada (córa Asi, NIEPEŁNOLETNIA!!!)" <-- przeciez ja tez... ale mjr Smiglo to nie!! :P....!!!jak to nie?!?!?!ja byłem pierfszy.....fstrentne maupy....koledzy..."...na sofach damy sobie radę...ja jestem delikatny więc muszę spać z jakąś damą " <-- zaklepany! mjr Smiglo, dostaje sofke ;) a Kamandira trzeba ulokowac w oddzielnym pokoju... bo jak Go bedziemy budzic nad ranem, aaaaa?;)....a co do sofy dostanę??????? :D .........jak mi powiedziec ze Bialystok nie jest fajny to........przyjedziemy, poczytamy i powiemy.....coś, ale jeszcze nie wiemy co ;) Asia potwierdza skład załogi pojazdu, z tym że zamiast NIEPEŁNOLETNIEJ!!! pojedzie Giżycko. Sorry panowie... Nikt nie zgłosił chęci pozostawienia moto w garażu - czy to oznacza, że tylko ja i Komandir jeszcze śmigamy? Joanna Asieńko Ty brutalu...no ale niech Ci będzie...będę musiał przytulać sie do Giżycka...oj....musimy się znieczulić.... :clap: Moja droga motocyklistko jak to tylko Ty jeździsz na moto? Ja teszsz trenuję tfardość...nawet wczoraj ochrzciłem mojego pięknego Sprinta (na szczęście plastiki sprawiły się lepiej niż oczekiwałem i obyło się bez większych uszkodzeń) a dzisiejszego ranka mało palcuff nie straciłem z zimna...cholerka nie mam czasu kupić ciepłych rękawiczek i z rańca mam niezły hardcore :eek: Ja to zajadę do domku po robocie, przebiorę się w cywilizowane ciuszki i jakoś się zmówimy.Cmok! Ahaś! Jeszcze jedno: prawie namówiłem Galarda na wycieczkę więc pomóżcie mi Go molestować. Jeszcze trochę i Beti ulegnie namowom :P Miłego dzionka :eek: Edytowane 18 Października 2006 przez Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joa Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Panowie sympatyczni, Czy miejsce spotkania - Górczewska/Lazurowa przy MacD i godzina - 18.00wszystkim pasują? Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Tak jest, pasuje :cool:.Zapowiada się fajno. Będzie ukraińska wódka? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Mi również pasido jutra :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Ja kończe robotę o 18-tej, spadam zestawem na wieś, przesiadam się z merca na pienknom zielonom iksjotke i dzida w korek na grocie...Ciekawe kto pierwszy dojedzie do stolicy Podlasia?..Trzymajta się ciepło.Kamandir Kulik. P.S. Czy Śmigło zaprosi do siebie na parapetówę (poprawiny biby białostockiej) córkę Asi, nieletnia Adę? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Witajcie My Friends.... pogoda jest przecudowna, że mozna zastanowić się czy nie jechać motorkiem... Jednakże niewiadome jest jutro... Przygotowałem następującą kolekcję na dzisiejszy wieczór (do wyboru): Film + Slajdy - Lwów 2006 ok. 45minFilm + Slajdy - Druskienniki 2006 - ok.45 minSlajdy + filmiki - Litwa 2006 ok.30minZlot Giżycko 2004 - ok.45 minZlot Giżycko 2005 - ok.45 minZlot Giżycko 2006 - ok.45 minZlot Giżycko 2006 zimowy - ok.10 min :D A więc oby sprzęt wytrzymał i nasze nogi, bo muza jest wszechczasów... Do zobaczenia wieczoremMaNIEK-MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Prześledziłem Waszą historię wyjazdu do Lwowa, z zazdrością prześledziłem. Ponieważ ciągną mnie tamte strony, napiszcie gdzie we Lwowie nocowaliście (adres, telefon), czy było to miejsce bezpieczne, czy motocykle były tam garażowane, ile płaciliście.Jeśli chcecie zachować porządek tematyczny w tym topicu, napiszcie mi w e-mail'u: [email protected]Dziękuję i pozdrawiam.Jurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Hej, chciałem podziękować Everowi i Adasiowi za zorganizowanie świetnego spotkania, miło był ponownie się zobaczyć. Bawiłem się doskonale.Szacunek dla Mańka za zmontowanie filmu - był świetny, muzyka genialnieoddawała klimat wyprawy. A Asi dziękuję za przewiezienie mojej osoby. Emocje były :icon_mrgreen: Ponieważ ciągną mnie tamte strony, napiszcie gdzie we Lwowie nocowaliście (adres, telefon), czy było to miejsce bezpieczne, czy motocykle były tam garażowane, ile płaciliście. nocowaliśmy w hotelu(gotelu :) ) Lwów - standart taki sobie, pozwala poczuć klimat PRLu. Motocykle stały na parkingu za hotelem (teren zamknięty pod chmurką). Niestety w dniu wyjazdu obudził nas alarm jednego z motocykli. Jeden z nich 'sam' się przewrócił na prawą stronę i zadziałał efekt domina... Tak więc ten hotel kojarzy nam się mało fajnie.Samo miasto ciekawe, z wieloma zabytkami i prawdziwym klimatem (i Polskimi akcentami). Drogi (również zabytkowe) to prawdziwa gratka dla każdego fana enduro, a styl jazdy miejscowych dla osób gustujących w survivalu. Jednym słowem gorąco polecam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Niniejszym bardzo dziękuję Pawłowi i Adamowi za gościnę i rewelacyjną atmosferę w studio :P :crossy: Wszystkim dziękuję za wyrozumiałą reakcję na wieść o szlifie iksjotki... :icon_mrgreen: Studentowi przypominam o konieczności picia większych ilości gorzałki w krótszym czasie, bo wtedy organizm reaguje jak na lekarstwo a nie jak na truciznę :) Pozdrawiam wszystkich, do zobaczenia na poprawinach u pewnego pilota.Kamandir Kulik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Fxrider... Dziękuję za wiadomość. Myślę zatem, że Lwów obejrzę nieprędko - bo choć dzikie lubię, to krainy niecywilizowane omijam. Więc póki co ominę u (świadomie) krainę.Niezmiennie jednak zazdroszczę Wam i podziwiam.Jurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Z tego co pamiętam to fajnie się bawiliśmy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 A cieszy nas niezmiernie fakt, ze nie zawiedlismy Was:)W Bialymstoku zostawiliscie nam same pozytywne wspomnienia (no z wyjatkiem Studenta, ktory procz nich pozostawil tez cos wiecej - podpowiem ze za kiblem...:bigrazz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi