Robcio Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam wszystkich.Mam na imię Michał mieszkam w okolicach Dęblina.Pod koniec zeszłego sezonu kupiłem Suzuki GSX750FPozdrawiamHej! ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm83 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dopiero zaczynam ale czasem odwiedzam lublin. W tygodniu jeżdżę sam a na weekendach próbuje dogonić bardziej doświadczonych kolegów..Lubelskie ma tylko powitalnie czy jest jeszcze jakieś pod forum ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Motocyklistów w Lublinie widuję, na tzw. winklu, jak się zaczyna deptak koło hotelu Europa. Proponuję ustalić jakiś spot cotygodniowy. Tylko gorąca prośba, żadnego zap[piiiii], poproszę o tempo spacerowe jak gdzieś pojedziemy ;-) Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf_88 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Motocyklistów w Lublinie widuję, na tzw. winklu, jak się zaczyna deptak koło hotelu Europa. Proponuję ustalić jakiś spot cotygodniowy. Tylko gorąca prośba, żadnego zap[piiiii], poproszę o tempo spacerowe jak gdzieś pojedziemy ;-) Dobry pomysł ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieneklublin Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Hej jest nas spora ale nie wszyscy się jeszcze obudzili po zimowym śnie.Pozdrawiam! Siema na lubelszczyznie jest nas sporo ale jeszcze nie wszyscy wstali ze snu zimowego.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Hej jest nas spora ale nie wszyscy się jeszcze obudzili po zimowym śnie.Pozdrawiam! Siema na lubelszczyznie jest nas sporo ale jeszcze nie wszyscy wstali ze snu zimowego.Pozdro.Sie ma Genek LwG :buttrock: i do zobaczenia w trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Wesołych dla lubelaków..Smacznego jaja,mokrego dyngusa i tp. i td. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Wesołych dla lubelaków..Smacznego jaja,mokrego dyngusa i tp. i td. :biggrin:Wesołych Świąt ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor S. Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Pozdrawiam kolegów z Lublina i okolic. LWG :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Pozdrawiam kolegów z Lublina i okolic. LWG :crossy:Witaj Wiktor S ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels997 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Witam.Od niedawna jestem posiadaczem "cienia".Mieszkam w Lublinie ale nie mam zbyt wiele czasu na jeżdżenie(6 tygodniowa córeczka skutecznie konkuruje z moim pierwszym moto). Do zobaczenia na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Witam.Od niedawna jestem posiadaczem "cienia".Mieszkam w Lublinie ale nie mam zbyt wiele czasu na jeżdżenie(6 tygodniowa córeczka skutecznie konkuruje z moim pierwszym moto). Do zobaczenia na drodze.Cześć.Powodzenia i LwG w trasie :crossy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witajcie! ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beasdazel Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 LBN - kardan squad :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf_88 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Cisza jak makiem zasiał ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi