MrsMarthy Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Witam!Czy mamy tutaj chopperowców z lubelskiego? Nie to, że innych nie akceptuję. Wręcz przeciwnie. Jednak moja XV 535 czasem musi gonić z językiem na wierzchu inne motocykle ;-)Chętnie się przyłącze do jakiejś eskapady przy okazji ;-) Pozdrawiam z okolic PiaskJa jeżdżę cruiserem, jeśli reflektujesz:) Często organizuję jakieś krótkie wypady po Lubelszczyźnie, gdzie towarzyszą mi tylko plastiki. Więc gdyby coś, dawaj znać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam!Czy mamy tutaj chopperowców z lubelskiego? Nie to, że innych nie akceptuję. Wręcz przeciwnie. Jednak moja XV 535 czasem musi gonić z językiem na wierzchu inne motocykle ;-)Chętnie się przyłącze do jakiejś eskapady przy okazji ;-) Pozdrawiam z okolic Piask Witaj! Tempo jazdy nie powinno zalezec od typu motocykla [przynajmniej podczas jazdy w grupie], ale wiemy jak jest... powyzej masz propozycje Marty, korzystaj... w weekend pierwsza okazja. Pozdr. R. ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiv10 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witaj! Tempo jazdy nie powinno zalezec od typu motocykla [przynajmniej podczas jazdy w grupie], ale wiemy jak jest... powyzej masz propozycje Marty, korzystaj... w weekend pierwsza okazja. Pozdr. R. ;)ale o co Tobie chodzi? możesz coś więcej szczególnie w kwestii tempa jazdy.WOLF, czy tobie trzeba napisać np. wiekszą czcionką? bo Robcio tłumaczy Ci, co jest napisane w poście od MrsMarthy i dlaczego akurat w weekend (dzisiaj jest dopiero środa)?Bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf_88 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) ale o co Tobie chodzi? możesz coś więcej szczególnie w kwestii tempa jazdy.WOLF, czy tobie trzeba napisać np. wiekszą czcionką? bo Robcio tłumaczy Ci, co jest napisane w poście od MrsMarthy i dlaczego akurat w weekend (dzisiaj jest dopiero środa)?Bez sensuStiv10 - czcionka jest wystarczająca ;-) właśnie przeczytałem. Lepiej powiedz gdzie jeździsz ;]MrsMarthy - cruiser jak najbardziej ;-) gdzie jedziecie w ten weekend? Bałtów? Ja tą sobotę mam zajętą niestety... Edytowane 31 Lipca 2013 przez Wolf_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 MrsMarthy - cruiser jak najbardziej ;-) gdzie jedziecie w ten weekend? Bałtów? Ja tą sobotę mam zajętą niestety...Tak, od piątku do niedzieli jestem w Bałtowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf_88 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Tak, od piątku do niedzieli jestem w Bałtowie:) Niech Cię tylko T-Rex nie zje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Niech Cię tylko T-Rex nie zje ;-)Postaram się wyjść z tego zlotu cało:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiv10 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Stiv10 - czcionka jest wystarczająca ;-) właśnie przeczytałem. Lepiej powiedz gdzie jeździsz ;]MrsMarthy - cruiser jak najbardziej ;-) gdzie jedziecie w ten weekend? Bałtów? Ja tą sobotę mam zajętą niestety...teraz z rodzinką na Mazurach, a zraz po powrocie swoją hanką na zlocik do Wisły (z SHOC.pl), a we wrześniu z Blue Knights gdzieś pod Poznań i chyba wystarczy na ten sezon (napięty terminarz) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwirus Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Witam wszystkich,Jest ktoś z okolic Biłgoraja ? Jeżeli latacie czasami w weekendy to z chęcią się dołączę. Prędkości typowo turystyczne jak przystało na "golaskę" SV650N ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Witam wszystkich,[...] Czesc iwirus ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 POWITAĆ WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW MOTOCYKLI.JAK TYLKO PUSZCZĄ PIERWSZE LODY WIOSNĄ TO DO ZOBACZENIA W TRASIE I NA ZLOTACH :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 POWITAĆ WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW MOTOCYKLI.JAK TYLKO PUSZCZĄ PIERWSZE LODY WIOSNĄ TO DO ZOBACZENIA W TRASIE I NA ZLOTACH :)Witaj! :) Ale wiesz, ze jak piszesz drukowanymi na forum, to tak jakbys na nas krzyczal :biggrin: Zajrzyj ---> TUTAJ Trzymaj sie! R. ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 witaj Robcio.jeśli kogoś uraziłem to sorry ale moje dziecko lepiej się zna na komputerze niż ja[trochę techniki i człowiek się gubi].oczywiście jeszcze raz witam wszystkich ale tym razem małymi literkami :notworthy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 witaj Robcio.jeśli kogoś uraziłem to sorry ale moje dziecko lepiej się zna na komputerze niż ja[trochę techniki i człowiek się gubi].oczywiście jeszcze raz witam wszystkich ale tym razem małymi literkami :notworthy: ....bez przesady, mysle, ze nikt tu sie nie obrazil - sa tylko pewne zasady w internecie, ktorych nalezy sie trzymac :) Trzymaj sie! R. ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 jeśli chodzi ozasady to prawdę mówiąc ich nie czytałem,ale się poprawię.w tej chwili najważniejsze jest dla mnie moje moto.dzsiaj zrobiłem moje kawasaki i co najważniejsze ładnie pyrka.zostało mi tylko światło pozycji z tyłu i w drogę[oczywiście nie teraz bo może być gleba]choć przyznam się,żedzisiaj miałem chęć pośmigać ale ze szczęcia najadłem się zupy chmielowej i dałem sobie na luz.pozdro dla robcio i wszystkich choć widzę,że ostatnio tylko ty tutaj zaglądasz.wybaczcie,że być może od razu nie odpiszę ale praca,rodzina i moto nie zawsze na to pozwalają :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi