walko69 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam wszystkich Jestem juz trochę na forum ale nie udzielałem się dotąd zbyt aktywnie. Witam i od razu mam prośbę. Poszukuje garażu ( do spółki :biggrin: ) dla mojego motocykla na Czubach. Najlepiej os. Górki. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów z Lublina!!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bano Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 bandziorki LBN zaleją :D Powitać misiek i na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczydlo Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 witam witam, kłania się Łuków i motocyklista od niedzieli :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro600 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Hey...:) witają okolice lublina:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Hey...:) witają okolice lublina:):):) Siema! Witam okolice Lublina :smile: BTW: Zajefajne malowanie, widzialem fotki w 'chwale sie' :flesje: Pozdr. R. :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smith Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam także wszystkich lublinian i okoliczniaków Melduje się Majdan Krasieninski pod Lublinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskol1 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam także i melduje się !!! Pozdrowienia z Dęblina :flesje: Cytuj --- VTX 1800 R --- I'm hooked! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciaty Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam, jestem tu nie od dziś ale przywitać się trzeba, pozdrawiam wszystkich forumowiczów - lewa w górę, aby do wiosny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam także i melduje się !!! Pozdrowienia z Dęblina :flesje: Witam, jestem tu nie od dziś ale przywitać się trzeba, pozdrawiam wszystkich forumowiczów - lewa w górę, aby do wiosny ;-) Witam serdecznie! Oby zima byla krotka :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsin Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 No witam i ja. Okolice Puław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregi76 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Hejka z Radzynia Podlaskiego.Jak wiosna i lato to jeden ryk silników na mieście a w zimie nawet znaku życia nie dadzą na forum. Pobudka Radzyń i okolice wiosna idzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek125 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 drugi Misiek pozdrawia ;] Lubartów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekU Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 witam i ja :) okolice lubartowa witaja serdecznie :) lewa w góre i aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 No witam i ja.[...] Hejka [...] wiosna idzie :biggrin: drugi Misiek pozdrawia ;][...] witam i ja :) [...] aby do wiosny Witajcie na naszym uśpionym subforum :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smith Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam także. Lublin a właściwie okolice ... Majdan Krasieniński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi