Robcio Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam robaczki:) Zapraszam na zlot do komarówki:) ...no i tak nalezalo zaczac :clap: Witamy dżdżownico :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 witam wszystkich zapaleńców motocykli, zlotów i pieknych kobiet........ :crossy: :crossy: :crossy: na dwóch kólkach jeżdżę prawie całe swoje życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baily Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Witam wszystkich, kłania się Pawłów koło Chełma pzdr. Edytowane 24 Czerwca 2010 przez baily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam wszystkich wielbicieli motorków... Ja swój sprzęcik mam już od pewnego czasu i kilka tys km przybyło ale na forum to dopiero raczkuję :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Robcio osobiscie wita wszystkich witajacych sie i nowoprzybylych do dzialu Lublin :biggrin: Piszcie i udzielajcie sie na forum. Organizujcie i bierzcie udzial w naszych wspolnych przejazdzkach :crossy: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globe11 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Zamość, lecz jak koledzy pracuję w Warszawie, jednak motorek trzymam w Zamościu.... co weekend w trzech sobie jeździmy po Roztoczu pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adonayd199 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) okolice Lublina. SZEROKOSCI!! Edytowane 20 Lipca 2010 przez adonayd199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juryk1 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 To i Ja się wpiszę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a-ndrzej Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 (edytowane) Witam Andrzej ze Swidnika, Yamaha Drag Star 1100 Classic. Pozdrawiam. Edytowane 28 Lipca 2010 przez a-ndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciolcius Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Moje uszanowanie Melduje się Lublin Szerokosci !! Lewa w górę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam wszystkich nowoobecnych w subforum Lublin :lalag: Robcio ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raidah Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 melduję sie i ja! witam wszytskich pasjonatów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 tak się zastanawiam, czemu nie ma tu tematu typu pojeżdżawki, spoty czy cuś? Naprawde nic się w tym mieście nie dzieje? Klimat forum lublin.riders.pl mi nie pasi, a tu tymbardziej nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markusso Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Co tu opisywać? Od dziecka jarały mnie te dwa kółka i tyle .Pierwszą WSK przywiozłem od dziadka pociągiem z Białegostoku do Izbicy pod Zamościem w 5tej klasie podstawówki. Lata osiemdziesiąte. Później była Matallica w spodku w 86, metalmannie co roku, kapele, granie po garażach i w ogóle przerwa w motoryzacji. (nie licząc 7 aut) Ale pierwsza praca, druga he he po piątej już normalnie spoko, pół europy przejechane i co dalej? A no właśnie. Co lubię, o czym zawsze marzyłem? I od TEGO się niestety nie ucieknie (czasami rodzina nie rozumie icon_smile.gif ) Osa M52 - robiona od podstaw BMW K100 LT - też ma ładne wnętrze he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bano Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam koleżanki (mam nadzieję) i kolegów Mam na imię Łukasz, chciałem uroczyście ogłosić że kolejne moto zawitało do lubelskiego :crossy: Pozdrawiam, szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi