Mohican Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam Wszystkich. Tomaszów Lubelski Pozdrawia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonka Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 witam mam takie pytanie czy jest moze ktos z chelma albo okolic chelma? bo sprawa jest taka ze zdaje za kilka dni egzamin i czy ktos orientuje sie jak wyglada egzamin na placu chodzi mi o obsluge moto ósemke itp tak jak w lublinie bo weszly nowe przepisy podobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 [...]czy ktos orientuje sie jak wyglada egzamin na placu chodzi mi o obsluge moto ósemke itp tak jak w lublinie bo weszly nowe przepisy podobno... Chyba tego typu watpliwosci wyjasnia Ci najszybciej w osrodku szkolenia, oni zazwyczaj sa wyjatkowo na biezaco w tych sprawach. Mozesz rowniez zadzwonic i zapytac do WORD Chelm lub poczytac http://www.word-chelm.internetdsl.pl/ , w Aktualnosciach jest info o zmianie przepisow. Google tez czasem pomaga: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=egzami...btnG=Szukaj&lr= ...a dlaczego zdajesz w Chelmie? Pozdro! Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaadampol Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 co do ósemki to przed samym egzaminem zapytaj sie egzaminatora i Ci wytłumaczy( bynajmniej miałem tak w białej podlaskiej, każdy egzaminator tam życzył sobie innego pokonywania ósemki), a co do obsługi to niech Ci w ośrodku szkolenie wcześniej powiedzą jak napisał Robcio_LBN Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek88888 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 To zamelduje się i ja :icon_biggrin: Jestem z okolic Lbn tzn. z Piask , śmigam sobie bordową Yamahą Thundercat , mam nadzieję że kiedyś zawitam na jakiś zlot LSM'u ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider143 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam Ja z okolic Lubartowa, jeżdżę na Kawie EX500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Twoja kawa jest bordowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuk Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 hej! :) Lublin Śródmieście wita pozostałych motocyklistów! lewa w górę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN V8 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 melduje sie jako kolejny motocyklista z Lublina :crossy: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 powitać wszystkich nowo przybyłych :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taquito Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Witam dołączam się jako kolejny motocyklista z okolic Lublina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guliwer Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witam wszystkich. Pochodzę z Lublina. Pracuję w Warszawie a mieszkam na zmianę w obu miastach. Latam CBR 1000rr. To moje trzecie moto. Wcześniej była CBR 954rr, a na samym początku fazer 600. Przyczepności i szerokości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam wszystkich. Pochodzę z Lublina. Pracuję w Warszawie a mieszkam na zmianę w obu miastach. Latam CBR 1000rr. To moje trzecie moto. Wcześniej była CBR 954rr, a na samym początku fazer 600. Przyczepności i szerokości. Pozdrawiam. powitać WIELKIEGO człowieka szerokości na szlaki :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guliwer Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ciebie Czesiu też witam serdecznie jak również szerokości i wszystkiego z gumy co na przeszkodzie stanie Ci życzę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcready666 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 WITAM OPOLE LUBELSKIE XTX :buttrock: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: powitać wszystkich nowo przybyłych :bigrazz: Hehe nie jestem sam panie DAWIDZIE SIEMAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi