arto Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 no i jeszcze ja gazda z lubartowa sam sie zalogowałeś czy córka pomogła :icon_biggrin: w każdym razie powitać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 uprasza się o nie nabijanie się z Gazdy!! On ma przywilej, bo był Gwiazdą Wieczoru, ze swoim make-up'em w Ostrowie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wscieklafredka Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ahoj;) wieś podlubartowska się odzywa:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 a kto to do nas zawitał ?? :icon_rolleyes:Witamy Cie O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 zastanawiało mnie ile czasu jeszcze minie zanim sie zalogujesz. ;] a do ogolu-co z tego ze jest tu 10 stron motocyklistów?moze zrobimy spotkanie i zobaczymy ile w rzecywstosci nas jest?jakies propozycje(poza ostrowem Lubelskim,w którym chyba znow cos bedzie sie działo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 oooo właśnie któż to się na tym jakże pięknym pojawił, POWITAĆ ZŁOOO :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bina999 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ja tez jestem z Lubartowa :icon_mrgreen:))) pozdrawiam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ja tez jestem z Lubartowa :icon_mrgreen:))) pozdrawiam :icon_razz:witam kolejna zmotoryzowana kolerzanke w naszym pieknym miescie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet-ja Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 ....z malym opoznieniem , witam i pozdrawiam z okolic lublina. Kolego Mikolaju moze w przyszlym roku cos pokombinujemy i zorganizujemy jakies spotkanie dla braci motocyklowej w okolicach Kozlowki? . W sezonie dosyc czesto bywam w Kamionce - cos przez zime trzeba bedzie pomyslec- baza jest .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 ja tez jestem z Lubartowa :)))) pozdrawiam :wink:Są zauważyłem nowe 2 sztuki virago no taki ciemniejszy niebieskawo - zielony i bordo który jest twój . Witam kolege z lubratowa pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS73 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam i pozdrawiam z Biłgoraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly110 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 panowie i panie jest sprawa trza mi oblukac moto kto pomoże czekam na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłaszam się :D Lublin przy wylocie na Nałęczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz250ts Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 wioska Tarło się również melduje.w razie czego (tfffu) to mam małe chody u pani SERWINKI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuś84 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Jestem i ja :buttrock: pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi