danoninhio Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam. Wilczopole, moze ktos kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 To ja tez -Goraj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekdolas55 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 To może i Ja sie dopisze żeby kolega z Lubartowa nie był sam to ja jestem tez z Lubartowa motocykl DNIEPR MT9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillos50 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A ja z Lublina jestem :biggrin: Oczywiście dopisuję się do listy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly110 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Poniatowa wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyrider Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Lublin Pozdrawia!!!! :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelmerro Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 no i Ja . hie hie hie, blue pocisk, from Lublin. Krzyś mnie nazywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 I ja :D Biała Podlaska :D W chwili obecnej brak sprzętu jeszcze 2tyg temu nsr a teraz na dniach będzie jakiś większy sprzęt :biggrin: pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł.2 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ja też.Jestem z Kazimierza Dln.Zapraszam na wspólne polatanki.Mam sporo wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miraz_mc Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 w lubelskim jestem co weekend...:buttrock: z tad tesh pochodze... akutar praca i studia mnie trzymaja w rzeszowie....:) elo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulok2405 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) ULOK2405 MELDUJE SIĘ ;) Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez ulok2405 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkar Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ja tez jestem z lubelskiego. Swiezo upieczony motocyklista na SV 650 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Witam koleżanki i kolegów. Lubartów się kłania. Często używam ksywki cobra, ale że jest ich jak psów, to czasem loguję się na stronkach jako markus. Śmigam Yamaszką Maxim 650 81r.http://cobra74.fotosik.pl troszkę zdjęć. Znajdę chwilkę to powrzucam z Bałtowa, a mam prawie 8 GB filmów i fot..http://pl.youtube.com/results?search_query...type=&aq=-1&oq= trochę filmików. Dla zainteresowanych mam zmontowane materiały (oczywiście amatorsko) na płytach dvd ze zlotu w komarówce 2008, i Zlot Lublin strzeszkowice 2008 (u Bila). jak będę miał natchnienie to zmontuje również Bałtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Siema!! Wrzucaj szybko foty z Baltowa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A wiec stało się... zdjęcia pomalutku zaczynają napływać na serwer, z każdą chwilą będzie ich więcej...http://cobra74.fotosik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi