chomiczon Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Lublin się melduje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 :) POWITANKO!LUBLIN WITA I POZDRAWIA :wink: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 :biggrin: POWITANKO!LUBLIN WITA I POZDRAWIA :biggrin: ;) No proszę jak miło płeć piękną zobaczyć ... :bigrazz: - na forum i w LublinieWitam i również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moherowy ninja Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ludzie a może jest na forum ktoś z okolic Łukowa albo Międzyrzeca Podlaskiego ?? Można by sie było umówić na jakąś przejażdzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha333 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Dołhobrody niedaleko Włodawy się melduja :icon_razz: Pozdrówka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz 93 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witaj ja jestem z lubelskiego okolice frampol (Gorajec-Zastawie) taka mała wioska:D.A ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiak Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Łukasz 93 to nie daleko do Janowa masz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 jestem z okolic krasnegostawu :0 witojcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sintawati Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 tak przy okazji:Zamość wita :) :wink: Pzdr Cytuj Zapraszam do skorzystania z usług skupu katalizatorów - http://www.platinum-katalizatory.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Same chopy z lubelskiego :wink: A nas ---- kobitek -- jak na lekarstwo :) Chyba ze cztery żem naliczyła ino same młodziutkie a ja taka stara! :D ;) Normalnie GERIATRIA! ;) :) ( czyli ja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sintawati Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 same młodziutkie a ja taka stara! :( :wink: ale na pewno młoda duchem ;) Pzdr :banghead: Cytuj Zapraszam do skorzystania z usług skupu katalizatorów - http://www.platinum-katalizatory.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 ale na pewno młoda duchem :wink: Pzdr ;)Jasne,że tak! Przecież w dowodzie to tylko cyferki :banghead: :( Jestem SZALONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowa26 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam! Zamość się kłania. Dwa miesiączki bez moto po kraksie. Ale juz obecny. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Jestem SZALONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D Swoje szaleństwo udowodniłaś już na forum lubelskich motocyklitów :wink: Edytowane 26 Lipca 2007 przez przemekpal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aders Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Tomaszów Lubelski wita!:wink: Właśnie, widzę stąd Zgrywusa tylko. No i na KFM znalazłem jeszcze kogoś na VTR1000. A może ktoś z okolic ma Transalpa?:D (moje marzenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi