eustachydreptak Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam!Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z montażem alarmu RTX AM6 ? kupiłem go na allegro (http://www.allegro.pl/item111688788_alarm_motocyklowy_rtx_am6_zdalne_odpalanie_od_ss.html)Sprzedawca zapewnia że pasuje do każdego moto. Jednak okazało się że do zzr600 nie pasuje. To znaczy z kilku funkcji działa jedynie czujnik udarowy i poszukiwanie na parkingu. Brak odcięcia zapłonu, rozruchu i gaszenia z pilota. Montował mi go fachowiec - czyli firma montująca alarmy. Jego zdaniem ten alarm nie będzie działał w moim moto. Stwioerdził że bez problemu podłączyłby większość samochodowych centralek, jednak ten nie pasuje za cholerę. Może komuś z was jednak udało się go zamontować? jeśli tak to zdradźcie szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 wrzuc schemat podlaczenia, to moze sie pomysli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Coś cienki link podałeś do tego alarmu. JA zakładałem do swojego zygzaka taki nie za drogi alarmek.Wszystk oda sięzrobić, tyle że nie można robić odcięcia zapłonu za pośrednictwem centralki tylko trzeba założyć dodatkowy przekaźnik. Zapodaj schemat jak kolega prosił to obaczymy sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Miałemten alarm w aprili i działał bez zarzutu łącznie z odcięciem zapłonu a wszystko sam podłączałem..... bez schematu....... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi