maciek-osa Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam posiadam motocykl IŻ PLANETA 5 z 1997r. niedawno prubowałem zmienic olej w skrzyni biegów i po wlaniu hipolu motocykl stracił moc maks jechał coś koło 40 km/h i wył niesamowicie ,według mnie wyglada nato ze sprzegło nie przekazywało całego momentu na skrzynie . wiec wlałem spowrotem stary olej i zaczoł normalnie jezdzić 9choć jest troszke słabszy ) . najzabawniejsze jest to ze ten stary olej to też był hipol . poradzcie mi co mam zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Zajrzec do sprzegła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 wlać gęsty hipol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-osa Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 sprzegło jest ok, a co do oleju to wlałem wcześniej HIPOL MF GL-3 80W/90 może ktos mi doradzi jaki mam teraz wlać ( jakie powinien mieć oznaczenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 sprzegło jest ok, a co do oleju to wlałem wcześniej HIPOL MF GL-3 80W/90 może ktos mi doradzi jaki mam teraz wlać ( jakie powinien mieć oznaczenie ) HIPOL GL5 15F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi