mav Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Hello Sol, S.Paczek. Niestety Glinda nie łapie sesów z netu, sierotka... ale już jej piszę normalnie. A na MZ to teraz nawet jako gość nie możesz popatrzeć... Chyba z Czecho po mieście szaleje, bo coś przebąkiwali... Z innej beczki: Qrde, myślałem, że sam dam radę zdjąć pokrywę alternatora, a tu zmyłka - trzyma się uszczelki, że ho, ho... :notworthy: :notworthy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S,PACZEK Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Hej, pużniej do niej zadzwonie, wiesz jak ona uzależniła się od jazdy (i za to ja lubimy), a z mz coś się chyba dzieję, może się naradzają, bo ludzie ich obsrywaja?? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeswitNowogard Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 No i ja witam wszystkich serdecznie :notworthy: Jestem tu od wczoraj, a mi takie forum minęło, no cóż nie da sie wiedzieć wszystkiego. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Hello Sol, S.Paczek. Niestety Glinda nie łapie sesów z netu, sierotka... ale już jej piszę normalnie. A na MZ to teraz nawet jako gość nie możesz popatrzeć... Chyba z Czecho po mieście szaleje, bo coś przebąkiwali... Z innej beczki: Qrde, myślałem, że sam dam radę zdjąć pokrywę alternatora, a tu zmyłka - trzyma się uszczelki, że ho, ho... ;) :crossy: :lapad: Stary koniu, a gdzie masz avatarka ze swoją Czarną Mambą zwaną Mamutem... kurde, teraz to ona faktycznie jak mamut, ale może jak "Jurajskim Parku" będzie reloaded (to tak z Matrixa) :) Nie no dłużej już nie mogłem... Chyba chcą ludzi nauczyć pokory na MZ, bo zbyt długo trwa to sprzątanie... teraz ludzie będą cicho siedzieć, bo znów zostaną odcięci... i tak co jakiś czas... ("ale to już było...") miniona epoka jak widać mocno się trzyma w głowach ludzi, którzy wtedy "kimś" tam byli, a teraz to już tylko mogą w ten sposób reagować...No dobra, już sobie wrzucam na luz... sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sol Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Hello Sol, S.Paczek. Niestety Glinda nie łapie sesów z netu, sierotka... ale już jej piszę normalnie. A na MZ to teraz nawet jako gość nie możesz popatrzeć... Chyba z Czecho po mieście szaleje, bo coś przebąkiwali...I znac nie dala GLi(s)da :crossy: Dolaczylabym do niej. Z innej beczki: Qrde, myślałem, że sam dam radę zdjąć pokrywę alternatora, a tu zmyłka - trzyma się uszczelki, że ho, ho... :) :lapad: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) A może by tak założyć-zawnioskować do adminów o utworzenie subfora, tak jak mają inne miasta?? Co Wy na to. Usprawni to odnajdywanie postów, zakładanie nowych tematów w subforze... właściwie taki odpowiednik jak zachodniopomorskie... ale obawiam się, że możecie to odebrać jako chęć konkurowania z MZ. Nie chodzi o to, że tu nie można zakładać tematów powiązanych z nami, tylko leci się jednym ciurkiem... Edytowane 22 Października 2007 przez mav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G Linda Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) witam serdecznie-jestem tu tylko gościnnie -ale widzę wielkie ruchy-potem powiem coś więcej teraz spadam buttrock.gif emotki są super To jeszcze raz ja -po zapoznaniu się z wypowiedziami z ostatnich dni stwierdzam,że nastąpił jakiś bunt odnośnie MZ. Miałam nie zabierać głosu,ale chciałabym zapoznać moich kochanych kolegów i koleżanki ze swoją opinią.To forum również jest odwiedzane przez wielu naszych znajomych znajomych,nie tylko z netu ale także z realu.Napisałam że jestem tu gościnnie ze względu na oczywiste przeszkody które są znane chyba już wszystkim,bo chciałabym podkreślić że nadal moim głównym forum będzie MZ.Nie po to propaguje to forum słowem i naszywkami na kurtce i na aucie,żeby teraz przy sporach pluć na nie.Chciałabym być dobrze zrozumiana przez wszystkich i nie być uznana za lizidupka kogo kolwiek.Słowa tego typu ,że zostali tam sami twardogłowi zignoruje,bo dość chyba było ostatnio przepychanek na ten temat.Tak sobie tylko pomyślałam,że głupotom by było zaprzepaścić coś co było tworzone miesiącami,latami-ludzką przyjaźń,przez jakiekolwiek forum.To że będę się wypowiadać na tym czy na innym forum nie ma chyba żadnego znaczenia,bo przecież dalej chcemy się spotykać w swoim gronie.Chyba że teraz będzie tak,że przy jakiejś imprezie organizowanej przez mniej lub bardziej lubianą osobę połowa z nas się nie zjawi,albo połowa motonitów będzie się spotykać na Wałach a druga gdzieś indziej.To chyba śmieszne,nie pozwólcie mi wybierać między sobą.Tworzymy grupę zachodniopomorską i niech tak zostanie bez znaczenia czy zaglądam do Kardan Klub czy do Mz.Moderatorzy zawsze są na każdym forum, bo są potrzebni.Fakt że MZ nie miał doświadczenia w tym względzie i administracja zrobiła to nieudolnie.Myślę że to się poprawi i wróci wszystko do ładu.Na MZ zabrakło ostatnio tego spontanu i luzu.Wszystko było brane ostatnio zbyt poważnie.Każdy temat był traktowany jako" świątynia nieomylności " jednych nad drugimi,zabrakło miejsca na pogawędki ,luźne tematy i pierdoły.Zbyt poważnie wszyscy zaczęli traktować siebie i innych.Mam nadzieję że to się zmieni i wszyscy powrócimy do wspólnych spotkań.A jeśli chodzi o mnie to zostanę przy MZ bo to jest nasze regionalne forum(typowo Zachodniopomorskie) i dziękuję Kardan Klub za możliwość wypowiedzi też tutaj.Zbyt długa wypowiedź staje się nieczytelna i zagmatwana więc uciekam.papapa :P Trochę zagubiłam się w tym forum i założyłam nowy temat,i zapodziałam się w gąszczu polskiego motocyklizmu,ale odnalazłam swój post i już chyba wiem gdzie pisać.Mam nadzieję że zostanę dobrze zrozumiana i jeszcze podacie mi rękę.Wierzę że tak. :) Edytowane 22 Października 2007 przez G Linda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S,PACZEK Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 No Hej. pewnie że cię rozumiem i jak wiesz mam podobne zdanie, tylko niech wpierw coś tam zmienią, żeby jakiś głąb wszystkiego niecioł i niewyżucał. Zeby było znowusz fajnie, musimy poprostu czuć się "wolni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert65 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Czesc Paczek , jak nozka? robisz juz jakies cwiczenia? a w ogole dostales jakies skierowanie na rehabilitacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Masz rację Linda. Nie miałem na myśli, że Ci co zostali na MZ to sami twardogłowi, miałem na myśli tych co bawią się w obrzydliwą cenzurę. Mi jest bardzo szkoda utraty kontaktu z ludźmi z forum MZ. Niestety obawiam się tylko, że Panowie - wzajemnie się nakręcając, zapomnieli o tym, że to nie tylko oni są najważniejsi na forum. Liczy się idea ruchu, a nie ich EGO!! Zamykać mi usta, bo mam inne zdanie, bo nie podobało mi się, że Orzełek wrzuca posty o wypadach na lans w Świnoujściu i Międzyzdrojach do tematu, gdzie zapraszano ludzi do innej miejscowości na spotkanie?? Nawet w postach o ZK Goleniów na początku mi podobał się ten pomysł, ale jak zmieniłem zdanie to poczytaj sama co się działo. Nie atakowano mojego zdania, tylko mnie!! I to kto, Ci co mieli dawać przykład "młodszym"... a nie tylko ja miałem zdanie odmienne.Przypomnę Ci tylko, bo może Ty tego nie wiesz, a innych to wali, jak ten sam Pan stał na rogatkach w Przybiernowie, na pierwszym zlocie i zawracał ludzi jadących na zlot, bo mu się nie podobało... i niby dlaczego o tym tylko szeptać za plecami, bo jak się odezwiesz to Cię wyrzucą z forum... Na każdym forum są utarczki słowne, docinki, itp. To nie Kółka Wzajemnej Adoracji!!! I wydaje mi się, że tu nie chodzi o moją złośliwość, tylko o szczerość. Klaki nie znoszę!! A co takiego zrobił Wielkiszu, że wycięto jego posty. Napisał coś obraźliwego, nie!!! Po prostu napisał to co myśli w prostych słowach i Cenzor ciach, żeby inni nie doszli do tego samego wniosku.Chyba przyznasz, że nie wszystko co pisałem było obraźliwe, dotyczyło personalnie konkretnych osób. Prawdą jest, że były takie posty, które miały dać do myślenia ludziom uważającym się za GURU... Ich reakcja była natychmiastowa, wystarczy przeczytać ostatnie posty. Nie wywyższam się ponad innych ludzi, mogę jeździć w kolumnie prowadzonej przez ptaka, czemu nie? Ale bez przesady. Jestem wolnym człowiekiem i cenię sobie wolność słowa. Ha, ha: a fanfarek będę dalej używał :biggrin: Jedni jeżdżą odpustowymi choinkami, świecącymi latającymi spodkami, a mi bronią zatiutać... :buttrock: Jeszcze raz podkreślam. Szanuję ludzi, którzy są na forum motocyklistazachodniopomorski!!!!!!!!!!!Ale już nie wszystkich!! Skoro nie szanuje się tam innego światopoglądu, spostrzeżeń, a młodszych stażem (choć nie koniecznie) traktuje się z góry, to chyba nie o to chodziło w pomyśle założenia forum MZ.Przykładem jest to forum. Tu nie wypomina się ludziom, że to prywatne forum, ludzie zrzuty robią oficjalnie i nie musisz być tego samego zdania co Pan właściciel, jesteś, piszesz... korzystasz...I oby tak zostało. Poznałem wśród MZ przesympatycznych ludzi, wartościowych i lubiących to co robią. I nikogo nie namawiam do spotykania się w innych miejscach, jeżdżenia na inne imprezy oraz do odchodzenia z forum MZ.I tym sposobem zamęczyłem czytających... :icon_rolleyes: Pa!! Edytowane 22 Października 2007 przez mav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S,PACZEK Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Cześć, w zasadzie mało się zmieniło, noga jeszcze boli, niema szans na ćwiczenia. A biurokracja dopiero zaczyna ruszać, bardzo wolno i pewnie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert65 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Cześć, w zasadzie mało się zmieniło, noga jeszcze boli, niema szans na ćwiczenia. A biurokracja dopiero zaczyna ruszać, bardzo wolno i pewnie długo. Musisz walczyc o swoje , lekarz prowadzacy lub szpital (nie pamietam dokladnie) , powinien od razu dac Ci skierowanie na rehabilitacje.Tam sa ogromne kolejki , rehab. po 2-3 miesiacach jest bardzo trudna i dluga.Jesli chcesz moge popytac kolegow pilkarzy , jest jeden swietny gosc od kontuzji , Pawlowski , ale niestety za kase.Wiem , ze noga jeszcze boli , ale sa pewne cwiczenia , ktore juz powinienes wykonywac, szczegolnie na udo,tu nasteouje najwieksza utrata masy miesniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G Linda Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Pawełku-dzięki za wyrozumiałośćNie możemy przecież pozwolić aby forum nas wszystkich podzieliło-ludzie niech zrozumieją że żyjemy w realu.Przecież nie można pisać takich rzeczy że na MZ zostali same spedalone egzemplarze (bo za takową się nie uważam).Jak tu ktoś posieje ferment to i tu się zacznie.Bezsens i błazenada.Tam ludzie są i starsi i młodsi -wykształceni i mniej,bogaci i biedni i wszyscy muszą zrozumieć ,że każdy ma coś do powiedzenia i że każdy wnosi do grupy coś dobrego(Mav-ze swoim ciętym językiem,Orzełek-ze swoim tatusiowym podejściem ,Nawet moje mniej lub bardziej erotyczne podejście do życia).Każdy zawsze ocenia ludzi, przede wszystkim najpierw względem siebie-ale musi też pamiętać, że ci ludzie nie zawsze muszą grać według jego zasad ,i stąd te zatargi i ścierania poglądów.Z drugiej strony każdy powinien stanąć przed lustrem i powiedzieć sobie: czy ja zawsze byłem do końca w porządku,czy czasami nie muszę powiedzieć"sorry-nie miałam racji".Wielu z nas o tym nie pamięta.Ja osobiście wiem co robiłam źle i mówię przepraszam,ale też zastrzegam sobie prawo do swobodnej wypowiedzi i wolności słowa.Nie oznacza to że będę wycofywać się ze wspólnych spotkań,pogawędek i wypowiadania się publicznie na temat mniej lub bardziej mi znany.I popieram Prześwita za jego słowa,które mówiły mniej więcej o tym ,że po to jest forum,żeby na nim się czegoś dowiedzieć i nauczyć jeśli nawet nie masz o czymś zielonego pojęcia.Uczmy się i dyskutujmy znów razem,bo inaczej tak daleko nie zajedziemy.I nie twórzmy sztucznych koalicji jeden przeciw drugiemu-tym zajmują się politycy.Bawmy się znów dobrze. buziaczki papapa :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S,PACZEK Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Musisz walczyc o swoje , lekarz prowadzacy lub szpital (nie pamietam dokladnie) , powinien od razu dac Ci skierowanie na rehabilitacje.Tam sa ogromne kolejki , rehab. po 2-3 miesiacach jest bardzo trudna i dluga.Jesli chcesz moge popytac kolegow pilkarzy , jest jeden swietny gosc od kontuzji , Pawlowski , ale niestety za kase.Wiem , ze noga jeszcze boli , ale sa pewne cwiczenia , ktore juz powinienes wykonywac, szczegolnie na udo,tu nasteouje najwieksza utrata masy miesniowej.Dzięki, dam znać jak będę miał z tym problem, udo jest wpożądku, często je napinam i narazie niewidzę zmniejszenia masy, mimo wszystko dzięki za pamięć. Szczerze mówiąc to tu nudno, i żle mi tu się jakoś porusza :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert65 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Na tym forum jest wiele ciekawych tematow, musisz troche pogmerac, zaraz puszcze Ci linki do extra dowcipow(5 dni je meczylem , ale lalem ze smiechu po gaciach), lubisz filmy? jesli tak , to jutro albo pojutrze przywioze Ci , albo podam przez kogos kilka fajnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi