Vidlak Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Idzie zając lasem i wrzeszczy: - Przeleciałem lwicę!... Spotyka wilka: - Zając, zamknij pysk, chcesz żeby lew usłyszał? Poza tym i tak ci nikt nie uwierzy. Zając wzruszył ramionami i drze pysk dalej. - Przeleciałem lwicę! przeleciałem lwicę! Spotyka niedźwiedzia: - Zając, zamknij się bo lew usłyszy, i wszyscy będziemy mieli przerąbane, jak sie wkurzy! A i tak nikt Ci nie uwierzy. Zając idzie dalej i drze się: - Przeleciałem lwicę! Przeleciałem lwicę!Przeleciałem lwi... Nagle zobaczył lwa. Ten wkurzony ruszył za zającem, goni go, goni. Zając wskoczył w wydrążony stary pień. Lew skoczył za nim, ale utknął. Utknął tak, ze tylko tyłek mu wystaje, łeb jest w środku. Zając stanął, podszedł z tylu do lwa,rozejrzał się w koło, rozpina rozporek i mówi: - W to, to już k****a nikt mi nie uwierzy! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 no i tak ma byc :clap: hi hidawaj do nas KASIU :icon_eek: ,CZEKAMY NA CIEBIE Niestety jeszcze poczekacie,bo mi kasiorka na ten cholerny remont wyszla........ buzka dla rodzinki!!! :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Idzie zając lasem i wrzeszczy: - Przeleciałem lwicę!... Spotyka wilka: - Zając, zamknij pysk, chcesz żeby lew usłyszał? Poza tym i tak ci nikt nie uwierzy. Zając wzruszył ramionami i drze pysk dalej. - Przeleciałem lwicę! przeleciałem lwicę! Spotyka niedźwiedzia: - Zając, zamknij się bo lew usłyszy, i wszyscy będziemy mieli przerąbane, jak sie wkurzy! A i tak nikt Ci nie uwierzy. Zając idzie dalej i drze się: - Przeleciałem lwicę! Przeleciałem lwicę!Przeleciałem lwi... Nagle zobaczył lwa. Ten wkurzony ruszył za zającem, goni go, goni. Zając wskoczył w wydrążony stary pień. Lew skoczył za nim, ale utknął. Utknął tak, ze tylko tyłek mu wystaje, łeb jest w środku. Zając stanął, podszedł z tylu do lwa,rozejrzał się w koło, rozpina rozporek i mówi: - W to, to już k****a nikt mi nie uwierzy! :icon_eek:No jak będziesz zbierał chrust na to ognisko to uważaj żebyć tego zająca nie spotkał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 No jak będziesz zbierał chrust na to ognisko to uważaj żebyć tego zająca nie spotkał. Jeśli go wcześniej odemnie widziałeś to napewno mu uwierze :icon_eek: :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Jeśli go wcześniej odemnie widziałeś to napewno mu uwierze :icon_razz: :cool:Ja jak go wcześniej od Ciebie zobacze to mu najpierw coś odstrzele a potem zaczne z nim gadać. ;) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) W niedzielę o godzinie 13:00 planujemy małe, prawie rodzinne moto-ognisko.Miejscowość Morzyczyn, camping nr 104, pod koniec miejscowości, jadąc od Szczecina przed zajazdem Tramp w prawo, i jakies 100 metrów drogą i później w lewo. Obecność wiadomo obowiązkowa, chyba, że ktoś nie lubi kiełbachy :icon_evil: http://simen.beep.pl/moto/forum/viewthread...d=286#post_2475 Edytowane 21 Lutego 2007 przez Vidlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 W niedzielę o godzinie 13:00 planujemy małe, prawie rodzinne moto-ognisko.Miejscowość Morzyczyn, camping nr 104, pod koniec miejscowości, jadąc od Szczecina przed zajazdem Tramp w prawo, i jakies 100 metrów drogą i później w lewo. Obecność wiadomo obowiązkowa, chyba, że ktoś nie lubi kiełbachy :banghead: http://simen.beep.pl/moto/forum/viewthread...d=286#post_2475 mowisz i masz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 mowisz i masz :D takie małe info :D panuje grozny haker o numerze gg:4563182 i podaje sie za Karoline Tate która ma 14 lat Jego program niszczy caly dysk twardy.TO NIE JEST ZART.Wyslij to jak najszybciej do wszystkich których masz na liscie i nie tylkoWAZNE KOLEJNY WIRUS NIE KASUJ TEGO PRZECZYTAJ UWAZNIE... Ktos rozsyla mily wygaszacz ekranu- TH - superman.zip. Jesli go rozpakujecie w swoim komputerze, to stracicie wszystko! Wasz twardy dysk zostanie zniszczony, a ten ktos uzyska Wasze nazwisko i haslo (password) przez Internet. Nie rozpakowujcie w zadnym wypadku tego wygaszacza ekranu! O ile wiadomo, wirus zostal puszczony w obieg od wczoraj. Ta informacja zostala opublikowana wczoraj rano przez Microsoft. Wirus tworzy plik tekstowy w c: /windows/thaurus/jest/super/gosc.txt i tam przetrzymuje dane ktore nastepnie zostaja wyslane przez internet. Prosimy Was o rozpowszechnienie tej informacji do wszystkich. Waszych znajomych, ktorzy maja dostep do Internetu. Prosze skopiujcie i wyslijcie te informacje do kogokolwiek aby ten wirus mogl zostac zablokowany. Poinformujcie wszystkich ktorych macie na liscie znajomych GG i innych przyjaciol Z powazaniem, InterLAN Marek Sieradzinski tel. (61) 827-39-19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 takie małe info :icon_mrgreen: panuje grozny haker o numerze gg:4563182 i podaje sie za Karoline Tate która ma 14 lat Jego program niszczy caly dysk twardy.TO NIE JEST ZART.Wyslij to jak najszybciej do wszystkich których masz na liscie i nie tylkoWAZNE KOLEJNY WIRUS NIE KASUJ TEGO PRZECZYTAJ UWAZNIE... Ktos rozsyla mily wygaszacz ekranu- TH - superman.zip. Jesli go rozpakujecie w swoim komputerze, to stracicie wszystko! Wasz twardy dysk zostanie zniszczony, a ten ktos uzyska Wasze nazwisko i haslo (password) przez Internet. Nie rozpakowujcie w zadnym wypadku tego wygaszacza ekranu! O ile wiadomo, wirus zostal puszczony w obieg od wczoraj. Ta informacja zostala opublikowana wczoraj rano przez Microsoft. Wirus tworzy plik tekstowy w c: /windows/thaurus/jest/super/gosc.txt i tam przetrzymuje dane ktore nastepnie zostaja wyslane przez internet. Prosimy Was o rozpowszechnienie tej informacji do wszystkich. Waszych znajomych, ktorzy maja dostep do Internetu. Prosze skopiujcie i wyslijcie te informacje do kogokolwiek aby ten wirus mogl zostac zablokowany. Poinformujcie wszystkich ktorych macie na liscie znajomych GG i innych przyjaciol Z powazaniem, InterLAN Marek Sieradzinski tel. (61) 827-39-19 Oby nam motocykli nie zaraził :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Oby nam motocykli nie zaraził :D MYSLE ZE NIE BO JAK MA OCHOTKE TO NIECH NAWET O TYM NIE MYSLI -BO DOSTANIE KLAPSA :icon_biggrin: JUTRO KINO ALE BEDZIE SPOTKANKO PRAWIE JAK ZLOT :crossy: POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA :D a tak na rozweselenie :crossy: http://www.smog.pl/wideo/7920/kompilacja_p...rnych_wypadkow/ tak wiec KINO było-bajka i teraz trzeba isc po niej lulu :biggrin: jak ktos nie ma co robic to na film GHOST RIDER mozna isc na ładne moto popatrzec :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 MYSLE ZE NIE BO JAK MA OCHOTKE TO NIECH NAWET O TYM NIE MYSLI -BO DOSTANIE KLAPSA :) JUTRO KINO ALE BEDZIE SPOTKANKO PRAWIE JAK ZLOT :buttrock: POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA ;)a tak na rozweselenie :icon_eek: http://www.smog.pl/wideo/7920/kompilacja_p...rnych_wypadkow/tak wiec KINO było-bajka i teraz trzeba isc po niej lulu :icon_razz: jak ktos nie ma co robic to na film GHOST RIDER mozna isc na ładne moto popatrzec :icon_razz: a topare zdjec z ogniakahttp://picasaweb.google.pl/adrianasmigiels...580005222168050 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonkominiarz Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 a topare zdjec z ogniakahttp://picasaweb.google.pl/adrianasmigiels...580005222168050 Wy to macie życie ognicho, kino, spotkanka ja też bym tak chciał ale z tego co wiem to bogatemu tylko wolno.Ale to nic skarbonka u mnie też nabiera wypukłych kształtów więc nadrobimy w sezonie. :crossy: Gorące pozdrowionka przesyła leonkominiarz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Wy to macie życie ognicho, kino, spotkanka ja też bym tak chciał ale z tego co wiem to bogatemu tylko wolno.Ale to nic skarbonka u mnie też nabiera wypukłych kształtów więc nadrobimy w sezonie. :crossy: Gorące pozdrowionka przesyła leonkominiarz :buttrock: wiesz co nie swiruj pawiana-wszyscy tak samo bogaci jak ty :smile: juz za pare dni bedzie pogoda wiec nie bedziesz musiał kisic tego INTRUDERKA w domku :icon_razz: pozdrawiam i do zobaczenia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 wiesz co nie swiruj pawiana-wszyscy tak samo bogaci jak ty :crossy: juz za pare dni bedzie pogoda wiec nie bedziesz musiał kisic tego INTRUDERKA w domku :icon_biggrin: pozdrawiam i do zobaczenia :icon_biggrin:No dokładnie nie róbmy ze skromnego spotkania motocyklistów przy kiełbasce bankietu w hotelu Hilton. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Wy to macie życie ognicho, kino, spotkanka ja też bym tak chciał ale z tego co wiem to bogatemu tylko wolno.Ale to nic skarbonka u mnie też nabiera wypukłych kształtów więc nadrobimy w sezonie. :icon_evil: Gorące pozdrowionka przesyła leonkominiarz :icon_biggrin: A Owszem MY zachodniopomorscy jestesmy bogaci ale nie w pieniadze,tylko w sprawy organizacyjne i markentingowe z Fatmaxxem na czele.Ponadto tak jak kazdy liczymy pieniadze na paliwo czy dalszy wyjazd.Ty posiadasz Intrudera 1400 to juz swiadczy ze jestes bogatszy od niektorych motonitow,ale nasi sie ciesza z tego wszystkiego co maja i co ich otacza.Poprostu mamy swoj KLIMAT i stanowimy jedna rodzine.Jak chcesz sie do nas przylaczyc to witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi