generał Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 INFORMACJA :) JEST MOZLIWOSC WYKONANIA NADRUKOW NA KOSZULKACH I NIE TYLKO (NA WSZYSTKIM CO TYLKO SIE DA)W CENIE PRZYSTEPNEJ -DO UZGODNIENIAJEST TO NA MIEJSCU W SZCZECINIE WIEC REALIZACJA I WYKONANIE NIE WYMAGA DUZO CZASU OTO TELEFONIK POD KTORYM JEST NASZ KOLEGA WYKONUJACY OWE PRACE ARTYSTYCZNE 0504614735 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 INFORMACJA :icon_rolleyes: Ja zgłaszam się na współorganizatora ZABAWY SYLWESTROWEJ Witam Was Kochani Sala ta sama co w zeszłym roku- Szkoła Podstawowa na ul. Brodnickiego 10, warunki organizacji te same- przygotowujemy salę i sprzątamy po imprezce, dokonujemy zakupów z kasy zebranej i robimy żarełko, a alkohol- cytrynówka OCZYWIŚCIE......Jeżeli warunki proponowane odpowiadają to zapraszam do wspólnej zabawy w BALU PRZEBIERAŃCÓWW zabawie wezmą udział nie tylko ludzie ze światka motocyklowego. KOSZT OD PARY 150 zł Mój nowy nr tel 607257307 i na zgłoszenia oczekuję do 30.11.2006-ale tylko pod telefonikiem bo nie mam kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Zana ja bede na pewno!!! tylko czy z tego sprzatania to mozna by sie bylo wyplacic???? bo ja to bede padnieta po 5 nockach w pracy... buzka Rusty :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasik Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Cześć tu Kasia. Właśnie się zalogowałam po raz pierwszy i mam nadzieje ze milo sobie tu pogadamy.... właśnię myśle nad tym czy wybrać sie z Wami na zabawę :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Cześć tu Kasia. Właśnie się zalogowałam po raz pierwszy i mam nadzieje ze milo sobie tu pogadamy.... właśnię myśle nad tym czy wybrać sie z Wami na zabawę ;) witaj KASIUja własnie z obcego kompaciesze sie ze dołaczyłas do nas i zapraszamy do wspolnej zabawy w naszym gronie :cool: Zana ja bede na pewno!!! tylko czy z tego sprzatania to mozna by sie bylo wyplacic???? bo ja to bede padnieta po 5 nockach w pracy... buzka Rusty :cool: ok KASIA cos pomyslimy :flesje: ale powiem tak nie widze inaczej jak bawisz sie z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasik Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 to miłe, mam nadzieje ze zabawa bedzie przednia :lalag: chetnie dołącze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 to miłe, mam nadzieje ze zabawa bedzie przednia :icon_mrgreen: chetnie dołącze pozdrawiam no jak nie jak tak :icon_razz: juz jest 60 miłych osobek chetnych do wspolnej zabawy-ale bedzie fajowo :) A lista jeszcze sie nie zapełniła do konca bo chetnych jest strasznie duzo-to jakas plaga w tym roku :) ALE DAMY RADE :cool: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 no jak nie jak tak ;) juz jest 60 miłych osobek chetnych do wspolnej zabawy-ale bedzie fajowo :buttrock: A lista jeszcze sie nie zapełniła do konca bo chetnych jest strasznie duzo-to jakas plaga w tym roku :evil: ALE DAMY RADE :wink: POZDRAWIAM General, a tak z innej beczki.... moze pogadalbys z adminem forum, zeby "wejscie" do tematu MOTOR KARDAN KLUB bylo w tym samy miejscu gdzie wejscia do E.K.G i Halo Szczecin a nie - jak do tej pory - dopiero po wejsciu w temat Zloty -> Zloty, Przejazdzki, Spotkania... :icon_mrgreen: Pzdr P.S. Liczba chetnych na Sylwestra robi sie ZACNA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 no jak nie jak tak ;) juz jest 60 miłych osobek chetnych do wspolnej zabawy-ale bedzie fajowo :D A lista jeszcze sie nie zapełniła do konca bo chetnych jest strasznie duzo-to jakas plaga w tym roku ;) ALE DAMY RADE :crossy: POZDRAWIAM Bedzie BAL!!!!!! juz naprawiles kompa???? pozdrøwka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 General, a tak z innej beczki.... moze pogadalbys z adminem forum, zeby "wejscie" do tematu MOTOR KARDAN KLUB bylo w tym samy miejscu gdzie wejscia do E.K.G i Halo Szczecin a nie - jak do tej pory - dopiero po wejsciu w temat Zloty -> Zloty, Przejazdzki, Spotkania... :icon_razz: Pzdr P.S. Liczba chetnych na Sylwestra robi sie ZACNA :biggrin: Na halo pare miechów temu wchodziło się taką samą drogą :wink: Myśle że to większego znaczenia nie ma liczy się dobra zabawa ;) Generał!! naprawiłeś już kompa :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Na halo pare miechów temu wchodziło się taką samą drogą :D Myśle że to większego znaczenia nie ma liczy się dobra zabawa :icon_evil: Generał!! naprawiłeś już kompa :icon_evil: nie komputerek dalej lipa :banghead: jestem nadal zmuszony do proszenia sie o dostep do kompa a co do wejscia na KARDANA to mysle ze jak sie chce to sie da RADE-a łaski niczyjej nie potrzebujemyRUSTY CZEKAMY NA CIEBIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) MAMY JUZ WłASNEGO KOMPA.HA HA :banghead: IFORMACJA W SPRAWIE DODATKOWEJ PRACY jest mozliwosc dorobienia sobie paru złotych JAKO ANAKIETER -praca w dowolnym czasie i terminie- zawsze aktualna NA TERENIE ZACHODNIOPOMORSKIEGO,wszelkie info pod nr tel.0603114303 KASIA Edytowane 9 Grudnia 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasik Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) jest mozliwosc dorobienia sobie paru złotych JAKO ANKIETER -praca w dowolnym czasie i terminie- zawsze aktualna NA TERENIE ZACHODNIOPOMORSKIEGO,wszelkie info pod nr tel.0603114303 KASIA Dzięki za pomoc I TO WIELKIE DZIĘKI, NAJWAŻNIEJSZE SĄ DOBRE CHĘCI A TYCH CI NIE BRAKUJE WIEC CHYLĘ CZOŁO :crossy: - co prawda chętnych nie widzę :( , ale liczę że ktoś może ma ochotę dorobić kilka złotych , praca nie jest ciężka i pracuje sie kiedy ma się ochotę, szukam ludzi nie tylko ze Szczecina ale z całego zachodniopomorskiego, wiec moze ktos z Pyrzyc, Świnoujścia, Polic czy Chojny................Czekam......Pozdrawiam KK Edytowane 9 Grudnia 2006 przez kkasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Dzięki za pomoc I TO WIELKIE DZIĘKI, NAJWAŻNIEJSZE SĄ DOBRE CHĘCI A TYCH CI NIE BRAKUJE WIEC CHYLĘ CZOŁO :icon_mrgreen: - jak sie da tak sie pomaga-nie wszystko sie przelicza na kase lub zobowiazania,MI OSOBISCIE NAWET SPRAWIA TO PRZYJEMNOSC JAK W KONCOWEJ SYTUACJI WIDAC USMIECH A BUZIACZKUpozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 nie komputerek dalej lipa :clap: jestem nadal zmuszony do proszenia sie o dostep do kompa a co do wejscia na KARDANA to mysle ze jak sie chce to sie da RADE-a łaski niczyjej nie potrzebujemyRUSTY CZEKAMY NA CIEBIE :crossy: JESTEM!!!! juz niedlugo sie widzimy!!!! tylko musze zalatwic jakis transport bo wlasnie zjaral mi sie samochodzik!!! chyba mu sie udzielilo od twojego kompa!!!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi