generał Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 GENERAL TY i Cala Twoja grupa czujcie sie zaproszeni na spotkanie motocyklowe w dniu 22.X.06 o godz.13,00 w restauracji ZAKATEK w Goleniowie pod haslem "poszukiwanie zoltego jesiennego liscia. no to warte uwagi,DZIEKI ZA ZAPROSZENIE .ALE MAMY DYLEMACIK CZY NA GŁEBOKIE CZY DO GOLENIOWA?zobacze ktora noga wstane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Kiedy co i jak ?w Listopadzie za kilka dni będe w kochanym kraju to chetnie na piwko sie umówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Kiedy co i jak ?w Listopadzie za kilka dni będe w kochanym kraju to chetnie na piwko sie umówię. to juz CI mowie jak co srode o godz .20 spotykamy sie kulturalnie w pabie BARKA na nab.WELECKIM przy rz. Odrze a oto pere zdjec z imprezki -tak w miłej atmosferce bawi sie motorodzinka :icon_mrgreen: http://sadowski.inet.pl/ognisko/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 witam w dniu dzisiejszym otrzymałem informacje ze w sobote jest organizowana imprezka w STEPNICY połaczona z atrakcjami no i balety.wszystkich chetnych sie zaprasza.w razie jakis pytanek to telefonik LESZEK 501721825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 i znow małe info jutro o godz .11 na pl. Bogusława SPOTKANIE MOTOCYKLOWE POD EGIDA WYBOROW DLA KANDYDATA NA PREZYDENTA Jacka Piechoty-WSZYSTKICGH SPRAGNIONYCH ''TELEWIZJI'' SERDECZNIE SIE ZAPRASZA A O GODZ.13 wyjazd MOTOCYKLAMI na imprezke w STEPNICY-SZCZEGOLIKI NA POPRZEDNICH LINKACH POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA NA WSPOLNEJ POTANCOWCE :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 i znow małe infojutro o godz .11 na pl. Bogusława SPOTKANIE MOTOCYKLOWE POD EGIDA WYBOROW DLA KANDYDATA NA PREZYDENTA Jacka Piechoty-WSZYSTKICGH SPRAGNIONYCH ''TELEWIZJI'' SERDECZNIE SIE ZAPRASZA :icon_twisted: :icon_razz: czemu ja to dopiero teraz przeczytalam :) :D A moglam tam podjechac.... ja to ostatnio wciaz z czyms "do tylu" jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Pozdrowienia dla Generała z okazji urodzin :P Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Pozdrowienia dla Generała z okazji urodzin :biggrin: DZIEKUJE ZA PAMIEC BRACISZKU-HI HI :icon_evil: ,I TWOJE ZDROWKO ZOSTAŁO WZNIESIONE SYMBOLICZNYM KIELONKEM :biggrin: WŁASNIE WROCILISMY ZE STEPNICYIMPRAZKA NA WYSOKIM POZIOMIE,jedzonko i piwko za darmo,balety z zaspołem do rana super,pokazy wiejskich walk zapasniczych na zyczenie :P i ATMOSFERKA W GRONIE MOTOCYKLISTOW WRECZ PRZEMIŁA, :banghead: szczegolne podziekowania dla mojej zonki-ZANKI za organizacje przyjecia urodzinowego ,za chórek z ktory odspiewał mi przesliczne pioseneczki ,NO i ZA TO ZE JESZCZE JEJ SIE CHCE SIEDZIEC Z TAKIM STARYM -33 LETNIM DZIADKIEM hi hi :bigrazz: -dlatego dla niej BUZIAKI a reszcie moto siostr i braci GORACE PODZIEKOWANIA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyna Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 :biggrin: :biggrin: fajnie ze ma sie taka zonę , która tak dba o męża - musicie sie bardzo kochac, szcześciarze............. :P szkoda, ze dopiero dzis znalazłam Wasze forum bo widzę ze nieźle sie bawicie, mam nadzieje, ze bedzie szansa dolączyć do Was w przyszłym roku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 LEONKU MOJ BRACISZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA URODZINKI :biggrin: NO I ABY TEN TWOJ WIATROPED Z JASNYMI CYLINDERKAMI JAK NAJDŁUZEJ CI SŁUZYŁ I NIE ROBIŁ PSIKUSOW :biggrin: pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonkominiarz Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 LEONKU MOJ BRACISZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA URODZINKI :bigrazz: NO I ABY TEN TWOJ WIATROPED Z JASNYMI CYLINDERKAMI JAK NAJDŁUZEJ CI SŁUZYŁ I NIE ROBIŁ PSIKUSOW ;) pozdrawiam :wink:O DZIęKI CI MóJ PAMIęTLIWY BRACISZKU TOBIE RóWNIE ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I PRZEPRASZAM ZE TAK PóżNO SKłADAM CI ZYCZENIA ALE SZCZERE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 O DZIęKI CI MóJ PAMIęTLIWY BRACISZKU TOBIE RóWNIE ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I PRZEPRASZAM ZE TAK PóżNO SKłADAM CI ZYCZENIA ALE SZCZERE ale co tam liczy sie pamiec :buttrock: .NO BO KTO BEDZIE O NAS PAMIETAŁ JAK NIE MY SAMI O SOBIE -taka natura SKORPIONOW :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 O rany koledzy moi kochani!!!! wielkie SORRY ze tak pozno..... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN dla Generala i Kominiarza!!!!!!! Buzka Rusty :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 O rany koledzy moi kochani!!!! wielkie SORRY ze tak pozno..... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN dla Generala i Kominiarza!!!!!!! Buzka Rusty :icon_razz: dziekuje ,dziekuje BUZIAKI i do zobaczenia mam nadzieje ze juz nie długo zobaczymy jak tam twoja OSA kata po KARLEBACH :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonkominiarz Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 O rany koledzy moi kochani!!!! wielkie SORRY ze tak pozno..... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN dla Generala i Kominiarza!!!!!!! Buzka Rusty :icon_razz:DZIEKI ZA ZYCZENIA A BUZIACZKI TO PRZY OKAZJI JAK SIE ZOBACZYMY POZDRAWIAM GORąCOKOMINIARZ :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi