generał Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Przybyła nam na terenie Szczecina miłośniczka serii Star, czy znacie tą Panią ??? http://forum.motocyklistow.pl/larka-m13887.htmlno nie .a moze to ufoludek :D zapros pania na KARDANA potem NA STEPNICE i wszystko sie wyjasni :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Hej!od wczoraj narazie jedyna aczkolwiek nie miłą niespodzianka okazało sie zamkniecie przez Stacje Sanitarno-Epidemiologiczna plazy w Stepnicy z powodu dużej ilości bakterii coli w wodzie. Zakaz obowiazuje narazie do odwołania. :Dpodobnie jest od ok. miesiąca w Trzebierzy... swoja drogą, w jednym z jezior, w którym się podczas imprez na Drahimiu kąpałem, ponoć też były coli ; do dziś mam sie dobrze i nawet nic nie swędziało :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 witam wiec tak jak obiecałem pare słow na temat organizacji zlotu W STEPNICYwejscie KOSZT 20ZŁ(KOSZULKA ,POLE NAMIOTOWE Z SANITARIATAMI-prysznic) odpłatne JEDZONKO Z GRILA,PIWKO,PIZZA, PIATEKod godz.17 planuje sie turniej piłki noznej w drozynach dwuosobowych o pucharjakas muzyka z telebimu i komputerkalpanowany wystep kabaretow,i zespoł muzycznySOBOTAplanowany jest pokaz filmow motocyklowych na plazy turniej piłki siatkowej o skrzynke piwa dla wygranych(mozliwosc zorganizowania licznych konkursow przez uczestnikow o nagrody ufundowane przez organizatora)organizator podaje tylko okrojona wersje atrakcji ze wzgledow CENZURY :D NIEDZIELAdopijanie i dojadanie a potem zwijanie sie do domku i szykowanie sie na kolejny zlocik NAPEWNO BEDZIE WARTO WIEC WSZYSTKICH CHETNYCH BARDZO GORACO SIE ZAPRASZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 NAPEWNO BEDZIE WARTO WIEC WSZYSTKICH CHETNYCH BARDZO GORACO SIE ZAPRASZA PLANOWANY WYJAZD NA ZLOCIK PIATEK GODZ 16 Z WAŁOW CHROBREGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 PLANOWANY WYJAZD NA ZLOCIK PIATEK GODZ 16 Z WAŁOW CHROBREGO Nie wiem czy się wyrobimy w piątek już na 16. Wrazie czego zorganizujemy drugi przelot gdzieś koło 18. Pewnie i tak złapiemy was na trasie :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slonko Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 NAPEWNO BEDZIE WARTO WIEC WSZYSTKICH CHETNYCH BARDZO GORACO SIE ZAPRASZAPLANOWANY WYJAZD NA ZLOCIK PIATEK GODZ 16 Z WAŁOW CHROBREGO Witanko wszystkim po dlugich podrozach:)nawiazujac do watku Stepnicy nasza obecnosc okreslamy na watpliwa, gdyz poniewaz okropnie sie za domkiem stesknilismy i strasznie chce nam sie poleniuchowac:)moze wpadniemy Was odwiedzic- ale raczej bez noclegowWszystkim zyczymy wspanialej zabawy (jak zwykle) i udanego pobytu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witanko wszystkim po dlugich podrozach:)nawiazujac do watku Stepnicy nasza obecnosc okreslamy na watpliwa, gdyz poniewaz okropnie sie za domkiem stesknilismy i strasznie chce nam sie poleniuchowac:)moze wpadniemy Was odwiedzic- ale raczej bez noclegowWszystkim zyczymy wspanialej zabawy (jak zwykle) i udanego pobytu :icon_razz: mowisz tak jakbys na zlot do pracy jechała :icon_exclaim: jedziemy sie dobrze bawic i odpoczac -wasze gnono jest tak zajebiste ze nie wyobrazam sobie ze was moze nie byc ,jeszcze dzis mnie szczeka boli od wczorajszego smiechu na BARCE :icon_question: TAK WIEC NAWET NIE PROBUJ SCIEMNIC KOLUNIU :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim! Mam w planie pogonic do Sepnicy troszke inną trasą , odwiedzam lesne dukty i nie omijam największych kałuż. Mam w planie wjechac w najwieksze błoto ,przejechac taranem przez krzaki, a o kałużach to już pisałem .Dla niewtajemniczonych GSXR zostaje w garażu ,czyściutki i gotowy do sprzedania. Trase pokonam na moim nowym motórze który rzuca na kolana swoim wyglądem i osiągami . Jeżeli jest ktos, kto lubi wolna jazde w plenerach to zachecam. Pa Pa zbieram siły na jutro! :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 a w STEPNICY jeszcze planowana parada moto o godz 13 w sobote :icon_exclaim: witam wiec tak jak obiecałem pare słow na temat organizacji zlotu W STEPNICYwejscie KOSZT 20ZŁ(KOSZULKA ,POLE NAMIOTOWE Z SANITARIATAMI-prysznic) odpłatne JEDZONKO Z GRILA,PIWKO,PIZZA, PIATEKod godz.17 planuje sie turniej piłki noznej w drozynach dwuosobowych o pucharjakas muzyka z telebimu i komputerkalpanowany wystep kabaretow,i zespoł muzycznySOBOTAplanowany jest pokaz filmow motocyklowych na plazy turniej piłki siatkowej o skrzynke piwa dla wygranych(mozliwosc zorganizowania licznych konkursow przez uczestnikow o nagrody ufundowane przez organizatora)organizator podaje tylko okrojona wersje atrakcji ze wzgledow CENZURY :icon_question: NIEDZIELAdopijanie i dojadanie a potem zwijanie sie do domku i szykowanie sie na kolejny zlocik NAPEWNO BEDZIE WARTO WIEC WSZYSTKICH CHETNYCH BARDZO GORACO SIE ZAPRASZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim! Mam w planie pogonic do Sepnicy troszke inną trasą , odwiedzam lesne dukty i nie omijam największych kałuż. Mam w planie wjechac w najwieksze błoto ,przejechac taranem przez krzaki, a o kałużach to już pisałem .Dla niewtajemniczonych GSXR zostaje w garażu ,czyściutki i gotowy do sprzedania. Trase pokonam na moim nowym motórze który rzuca na kolana swoim wyglądem i osiągami . Jeżeli jest ktos, kto lubi wolna jazde w plenerach to zachecam. Pa Pa zbieram siły na jutro! :( Czołg kupiłeś? ;) no przez krzaki nie pojadę ale po kałużach nie ma problemu. Dio zobaczenia w Stepnicy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 a w STEPNICY jeszcze planowana parada moto o godz 13 w sobote ;) Hej!Wam to dobrze, też z chęcią skoczyłabym chociaz na jeden dzień ale niestety obowiazki zawodowe wzywają też w sobotę :icon_exclaim: życzę wszystkim fajowej i bezpiecznej zabawy :icon_exclaim: :( pozdro for all ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slonko Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 prosze wszystkich o zagladniecie http://forum.motocyklistow.pl/KONIOKRADY-N...IE--t54861.html :( szkoda FZR-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Czołg kupiłeś? no przez krzaki nie pojadę ale po kałużach nie ma problemu. Jezeli chodzi o pokonywanie terenu to czolg,w drodze do Stepnicy jechałem w towarzystwie URALA który w polowie drogi nawalił, nie wytrzymał trudu podrozy. Dalszą drogę pokonał na holu za moją terenową WSKą. Niewiarygodne!!! Ciężar prawie 300 kilogramów na lince i jazda.W najbliższy weekend mam zamiar pokonac trase Szczecin -Złocieniec i może w sobote Niechorze. Jezeli nic nie przeszkodzi to mój zabytkowy pojazd przekroczy w tym sezonie magiczny dystans 1000km ,tym samym udowodnie niedowiarkom ze można bawic sie fantastycznie nie mając sprzęta za 50000zł a za jedyne 500zł.Pozdrawiam i dozobaczenia na drodze! Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez PAWULONIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 ojj, no dobra, nie wytrzymał, masz racje i jeszcze raz dzięki za hol:) ale jak coś, to moge wziążć Mińska, i możemy się wybrać teraz tam, gdzie niei dojechaliśmy;] i to nie był Ural, tylko Dniepr. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 ojj, no dobra, nie wytrzymał, masz racje i jeszcze raz dzięki za hol:) ale jak coś, to moge wziążć Mińska, i możemy się wybrać teraz tam, gdzie niei dojechaliśmy;] i to nie był Ural, tylko Dniepr. pozdrawiamale gafa :) a tak poza tym to juz wrocilismy ze zlociku W STEPNICY :) FAJNIE BYŁO I SZKODA ZE TAK KROTKO :) ALE JUZ W NIEDALEKIM CZASIE BEDZIE POWTORKAale tylko dla ludzi z HUMOREM :) mam tez niepotwierdzona informacje ze zlot w ZŁOCIENCU MA BYC ODWOŁANY ZE WZGLEDU NA WYCOFANIE SIE GŁOWNEGO SPONSORAto tyle bo ztyrany jestem i pisac mi sie nie chce -CI CO BYLI NIECH TERAZ SIE WYPOWIEDZA I OPOWIEDZA O SWOICH DOZNANIACH I ODCZUCIACH-ja powiem tak BYŁO WARTO PA I DO ZOBACZENIA W NIECHORZU :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi