Skocz do zawartości

MOTOR KARDAN KLUB

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Seboka napisał:

Przybyła nam na terenie Szczecina miłośniczka serii Star, czy znacie tą Panią ???

http://forum.motocyklistow.pl/larka-m13887.html

no nie .a moze to ufoludek :D

zapros pania na KARDANA potem NA STEPNICE i wszystko sie wyjasni :crossy:

luna napisał:

Hej!od wczoraj narazie jedyna aczkolwiek nie miłą niespodzianka okazało sie zamkniecie przez Stacje Sanitarno-Epidemiologiczna plazy w Stepnicy z powodu dużej ilości bakterii coli w wodzie. Zakaz obowiazuje narazie do odwołania. :D

podobnie jest od ok. miesiąca w Trzebierzy...

swoja drogą, w jednym z jezior, w którym się podczas imprez na Drahimiu kąpałem, ponoć też były coli ; do dziś mam sie dobrze i nawet nic nie swędziało :crossy:

witam wiec tak jak obiecałem pare słow na temat organizacji zlotu W STEPNICY

wejscie KOSZT 20ZŁ(KOSZULKA ,POLE NAMIOTOWE Z SANITARIATAMI-prysznic) odpłatne JEDZONKO Z GRILA,PIWKO,PIZZA,

PIATEK

od godz.17 planuje sie turniej piłki noznej w drozynach dwuosobowych o puchar

jakas muzyka z telebimu i komputerka

lpanowany wystep kabaretow,i zespoł muzyczny

SOBOTA

planowany jest pokaz filmow motocyklowych na plazy

turniej piłki siatkowej o skrzynke piwa dla wygranych

(mozliwosc zorganizowania licznych konkursow przez uczestnikow o nagrody ufundowane przez organizatora)

organizator podaje tylko okrojona wersje atrakcji ze wzgledow CENZURY :D

NIEDZIELA

dopijanie i dojadanie a potem zwijanie sie do domku i szykowanie sie na kolejny zlocik

NAPEWNO BEDZIE WARTO WIEC WSZYSTKICH CHETNYCH BARDZO GORACO SIE ZAPRASZA

Zana napisał:

PLANOWANY WYJAZD NA ZLOCIK PIATEK GODZ 16 Z WAŁOW CHROBREGO

Nie wiem czy się wyrobimy w piątek już na 16. Wrazie czego zorganizujemy drugi przelot gdzieś koło 18. Pewnie i tak złapiemy was na trasie :D

Pozdrawiam

Zana napisał:

PLANOWANY WYJAZD NA ZLOCIK PIATEK GODZ 16 Z WAŁOW CHROBREGO

Witanko wszystkim po dlugich podrozach:)

nawiazujac do watku Stepnicy nasza obecnosc okreslamy na watpliwa, gdyz poniewaz okropnie sie za domkiem stesknilismy i strasznie chce nam sie poleniuchowac:)

moze wpadniemy Was odwiedzic- ale raczej bez noclegow

Wszystkim zyczymy wspanialej zabawy (jak zwykle) i udanego pobytu :icon_question:

slonko napisał:

Witanko wszystkim po dlugich podrozach:)

nawiazujac do watku Stepnicy nasza obecnosc okreslamy na watpliwa, gdyz poniewaz okropnie sie za domkiem stesknilismy i strasznie chce nam sie poleniuchowac:)

moze wpadniemy Was odwiedzic- ale raczej bez noclegow

Wszystkim zyczymy wspanialej zabawy (jak zwykle) i udanego pobytu :icon_razz:

mowisz tak jakbys na zlot do pracy jechała :icon_exclaim:

jedziemy sie dobrze bawic i odpoczac -wasze gnono jest tak zajebiste ze nie wyobrazam sobie ze was moze nie byc ,jeszcze dzis mnie szczeka boli od wczorajszego smiechu na BARCE :icon_question:

TAK WIEC NAWET NIE PROBUJ SCIEMNIC KOLUNIU :icon_razz:

Cześć wszystkim!

Mam w planie pogonic do Sepnicy troszke inną trasą , odwiedzam lesne dukty i nie omijam największych kałuż.

Mam w planie wjechac w najwieksze błoto ,przejechac taranem przez krzaki, a o kałużach to już pisałem .

Dla niewtajemniczonych GSXR zostaje w garażu ,czyściutki i gotowy do sprzedania. Trase pokonam na moim nowym motórze który rzuca na kolana swoim wyglądem i osiągami .

Jeżeli jest ktos, kto lubi wolna jazde w plenerach to zachecam. Pa Pa zbieram siły na jutro! :icon_question:

a w STEPNICY jeszcze

planowana parada moto o godz 13 w sobote :icon_exclaim:

generał napisał:

witam wiec tak jak obiecałem pare słow na temat organizacji zlotu W STEPNICY

wejscie KOSZT 20ZŁ(KOSZULKA ,POLE NAMIOTOWE Z SANITARIATAMI-prysznic) odpłatne JEDZONKO Z GRILA,PIWKO,PIZZA,

PIATEK

od godz.17 planuje sie turniej piłki noznej w drozynach dwuosobowych o puchar

jakas muzyka z telebimu i komputerka

lpanowany wystep kabaretow,i zespoł muzyczny

SOBOTA

planowany jest pokaz filmow motocyklowych na plazy

turniej piłki siatkowej o skrzynke piwa dla wygranych

(mozliwosc zorganizowania licznych konkursow przez uczestnikow o nagrody ufundowane przez organizatora)

organizator podaje tylko okrojona wersje atrakcji ze wzgledow CENZURY :icon_question:

NIEDZIELA

dopijanie i dojadanie a potem zwijanie sie do domku i szykowanie sie na kolejny zlocik

PAWULONIK napisał:

Cześć wszystkim!

Mam w planie pogonic do Sepnicy troszke inną trasą , odwiedzam lesne dukty i nie omijam największych kałuż.

Mam w planie wjechac w najwieksze błoto ,przejechac taranem przez krzaki, a o kałużach to już pisałem .

Dla niewtajemniczonych GSXR zostaje w garażu ,czyściutki i gotowy do sprzedania. Trase pokonam na moim nowym motórze który rzuca na kolana swoim wyglądem i osiągami .

Jeżeli jest ktos, kto lubi wolna jazde w plenerach to zachecam. Pa Pa zbieram siły na jutro! :(

Czołg kupiłeś? ;) no przez krzaki nie pojadę ale po kałużach nie ma problemu.

Dio zobaczenia w Stepnicy ;)

generał napisał:

a w STEPNICY jeszcze

planowana parada moto o godz 13 w sobote ;)

Hej!Wam to dobrze, też z chęcią skoczyłabym chociaz na jeden dzień ale niestety obowiazki zawodowe wzywają też w sobotę :icon_exclaim: życzę wszystkim fajowej i bezpiecznej zabawy :icon_exclaim: :( pozdro for all ;)

Cytat
Czołg kupiłeś? no przez krzaki nie pojadę ale po kałużach nie ma problemu.

Jezeli chodzi o pokonywanie terenu to czolg,w drodze do Stepnicy jechałem w towarzystwie URALA który w polowie drogi nawalił, nie wytrzymał trudu podrozy.

Dalszą drogę pokonał na holu za moją terenową WSKą. Niewiarygodne!!! Ciężar prawie 300 kilogramów na lince i jazda.

W najbliższy weekend mam zamiar pokonac trase Szczecin -Złocieniec i może w sobote Niechorze. Jezeli nic nie przeszkodzi to mój zabytkowy pojazd przekroczy w tym sezonie magiczny dystans 1000km ,tym samym udowodnie niedowiarkom ze można bawic sie fantastycznie nie mając sprzęta za 50000zł a za jedyne 500zł.

Pozdrawiam i dozobaczenia na drodze!

Edytowane przez PAWULONIK

mareczek804 napisał:

ojj, no dobra, nie wytrzymał, masz racje i jeszcze raz dzięki za hol:) ale jak coś, to moge wziążć Mińska, i możemy się wybrać teraz tam, gdzie niei dojechaliśmy;] i to nie był Ural, tylko Dniepr. pozdrawiam

ale gafa :)

a tak poza tym to juz wrocilismy ze zlociku W STEPNICY :)

FAJNIE BYŁO I SZKODA ZE TAK KROTKO :) ALE JUZ W NIEDALEKIM CZASIE BEDZIE POWTORKAale tylko dla ludzi z HUMOREM :)

mam tez niepotwierdzona informacje ze zlot w ZŁOCIENCU MA BYC ODWOŁANY ZE WZGLEDU NA WYCOFANIE SIE GŁOWNEGO SPONSORA

to tyle bo ztyrany jestem i pisac mi sie nie chce -CI CO BYLI NIECH TERAZ SIE WYPOWIEDZA I OPOWIEDZA O SWOICH DOZNANIACH I ODCZUCIACH-ja powiem tak BYŁO WARTO

PA I DO ZOBACZENIA W NIECHORZU :)