Mikosław Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógł mi udostępnić schemat instalacji elektrycznej w Dragstarze. Dziękuję No dobra, już znalazłem :banghead:, myślałem, że będzie szybciej jak poproszę ;P, ale jednak nie... Szacuneczek. Edytowane 10 Lipca 2006 przez Mikosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Senio wystawił serwisówkę do XVS 1100 ludziom, więc ściągnij i...na pewno będziesz mądrzejszy nie tylko w temacie elektryki :) Klikamy "Szukaj" i życie staje się prostsze :) Ja już dawno ją ściągnąłem :flesje: Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógł mi udostępnić schemat instalacji elektrycznej w Dragstarze. DziękujęNo dobra, już znalazłem :icon_twisted:, myślałem, że będzie szybciej jak poproszę ;P, ale jednak nie... Szacuneczek.I co z tego, że znalazłeś.Migacz jak nie działał, tak nie działa.A lans tjuning niebieski i tak cie zamontuję. Pozdro od dużego Brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) I co z tego, że znalazłeś.Migacz jak nie działał, tak nie działa.A lans tjuning niebieski i tak cie zamontuję. Pozdro od dużego Brata Widzę, że się wreszcie zarejestrowałeś łobuzie :icon_twisted:A kierunek będzie działał po zimie, bo teraz za dużo rozbierania by było... Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Mikosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi