sebastian2411 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 http://www.allegro.pl/item118579336_motory...mz_simson_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 http://www.allegro.pl/item118579336_motory...mz_simson_.htmlTo motoryna tego kozaka, który w temacie troche niżej tak ja zachwalał.. ;/ Widze, że juz ja opyla. HEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian2411 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 jaka niziutka koles pewnie sie nie zna na rzeczy tyl sie podnosi a nie opuszcza :lalag: a ten silnik to 2 razy taki jak od simaka i nie spadnie a jeszzcze na 2 szpilki. Chyba tez tak zrobie ze plaskowniki przykrece i w tych plaskownikach wywierce otowry na szpilki i bedzie jezdzilo :) 110 km/h no to niech przymocuje skrzydla i bedzie latal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Mój kumpel miałmotorynke z silnikiem WSK 125 stawała na kole na zawołanie niezależnie od biegu !!!!!!!!!! tylko była troche niska :biggrin: ale poza tym zaj......sta sprawa!!!!!!! :biggrin: Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Mój kumpel miałmotorynke z silnikiem WSK 125 stawała na kole na zawołanie niezależnie od biegu !!!!!!!!!! tylko była troche niska :biggrin: ale poza tym zaj......sta sprawa!!!!!!! :biggrin: To temat z przed prawie 1 miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi