Skocz do zawartości

szkoła jazdy dla poczatkujacych

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

kliknij tutaj:

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=38284&hl=

poczytaj uwagi kursantów i absolwentów Tomka Kulika, a nie będziesz miał żadnych wątpliwości i zapiszesz swoją Jolę do sekty Gadajowo-Kulikowej.

pozdrawiam

absolwentka SGK :banghead:

Tomek Kulik jest OK, gdy trzeba zrobić prawo jazdy. Jeżeli chodzi o nauczenie się techniki jazdy oraz tak naprawdę faktycznego jeżdżenia to polecam motoszkołe prowadzoną przez bardzo sensownego człowieka - Michała Demczuka: http://www.motoszkola.pl/

Ja tam byłem i bardzo dużo skorzystałem. Warunek to posiadanie prawka kat. A.

Potwierdzam. Dwa tygodnie temu byłem w Motoszkole u Michała Demczuka na kursie Bezpiecznym. Swietna sprawa, naprawde dużo można sie nauczyć, mimo że trwa to tylko dwa dni (weekend).

A kurs na kat, A robiłem w ...... Pro-motorze oczywiście, u Tomka K :banghead: ;) :) i oczywiście gorąco tą szkołe polecam.

Edytowane przez KrisP

:) witam!!!

...ale po godzinie stwierdziła że ona nie bedzie słuchać faceta który kilka godzin chce teoriji uczyć w pomieszczeniu a ona chce jezdzić po czym stwierdziła że ten nauczyciel nie ma jaj i powiedziała że nie bedzie do niego chodzic.

nie obraź się, ale moim zdaniem Twojej kobiecie przydało by się trochę pokory, albo chce się nauczyć albo nie.. Po pierwsze wykłady teoretyczne są naprawdę potrzebne i wiele rzeczy można się dowiedzieć, albo po prostu uświadomić. A że instruktor nie ma jaj.. hmm ciekawe kryterium oceny fachowości. ciekaw jestem jak się okazuje posiadanie jaj :flesje: i w związku z tym wyższość w prowadzeniu szkoleń motocyklowych.. Osobiście polecam przede wszystkim lekture Motocyklista doskonały, z której to m.in. mozna sie dowiedziec, ze procent wypadków wśród osób uczonych przez znajomych lub rodzine jest 2x większy niz u samouków, albo ledwo po kursiku a nawet bez prawka..

Powodzenia,

Ps. ja polecam Suzuki Moto Szkołe na bemowie,. ,to po prostu powinno być obowiązkowe dla wszystkich,

a potem ćwiczyć, ćwiczyć ćwiczyć