nullek Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 witam pytam w imieniu kolesia o maraudera 800 z 97 r. jakie wady ,jakie zalety przedewszystkim co z silnikiem bo chodzą słuchy że kiepskie i są problemynie wiem skad to sie bieże ale widac jest przyczyna.ja w temat nie wnikam bo jestem zapalonym drag starowcem i generalnie suzuki mnie tita ale spełniam prosbe kolesia sprzedał moto (virago 535) i chce maraudera 800 wasze rady z pewnoscia mu sie przydadzaszacunek i pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 też nie wiem, skąd się to bie_rz_epoczytaj archiwum, http://tinyurl.com/f25pq na ten przykład...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi