Pitu Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Hejka!Ostatnio miałem przyjemność przejechać się na MiniBike'u. Fajna sprawa, i nawet troszke się napaliłem :biggrin:Więc kieruje do was pytanie, jakiego wybrać. Ceny są rózne od 500 do około 1200 złotych i więcej... Czym róznią się te tańsze modele? Jakie mają osiągi i żywotność? Jak z dostępnością części itp...Myśle o tym:http://www.allegro.pl/item112961745_mini_s...bike_nowy_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d8-vid Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Tansze modele maja mniejsza pojemnosc skokowa silnika (49cm3) a co za tym idzie maja mniejsza moc. Silnik takiego moturka przypomina silnik kosiarki ;p. Wykonanie tanszego minibik'a pozostawia wiele do zyczenia... slabe plastiki, farba ktora schodzi po dwoch tygodniach i hamulce zamontowane chyba z roweru. Osobiscie wole doplacic troche kasy i miec motorek z pojemnoscia co najmniej 80cm3 z dzialajacymi lampami i lepszej jaksci wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Myśle o tym:http://www.allegro.pl/item112961745_mini_s...bike_nowy_.htmlTroche sie znam na rowerach i ten hebel z przodu nadaje sie tylko do makroshitow. To cos przypominjace hamulec tarczowy nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 bekriss ma racje, sam kiedyś dałem sie złapac i kupiłem rower w jakimś hipermarkecie z full wypasem (dwa amory, tarcze etc.), sto piędziesiąt razy bardziej wolałbym sobie za tą kase kupic Meride bez amorów, tarczówek i innych bajerów, a chociaż działającą :icon_mrgreen: Tak też jest z tymi minibike'ami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi