Mar_Cin Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Trzymajcie kciuki około 14-tej. Testy mam za sobą. pozostała tylko jazda.Myślę, że pod koniec lipca pośmigam legalnie na moim Fazerku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 łuuuuuuuuuuu! no to trzymamy kciuki!!!!! (no..ja będe trzymać w przerwach w 12godzinnym rozdawaniu ulotek...)powodzenia i pochwal sie jak już zdasz :biggrin: btw-bardzo trafny wybór motocykla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Powodzenia, dasz rade :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Kopniak w dupsko na szczęście i jedziesz :biggrin:Napisz jak będziesz miał to za sobą już. (z pozytywnym wynikiem oczywiście) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Życzę powodzenia na egzaminie. Na pewno sobie poradzisz. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 witam. no to powodzenia :P trzymam kciuki :D napisz pozniej jaki masz wynik :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaszekS Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Chyba zdał, bo nie pisze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Skoro nie pisze to pewnie już w trasie jest... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Albo opija zdanie egzaminu tzn jazdy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Wszyscy macie rację. Zdałem właśnie prawko. Idealnie. Wszystko OK.Najbardziej bałem się placu ale poszło bezbłędnie.Na mieście trafiłem na dzwona na skrzyżowaniu. Postawiony był znak nakazu jazdy z prawej strony znaku i ruchem kierował policjant. Dałem radę. Byłem mocno zdopiniowany i zmotywowany, bo moto stoi i czeka na moje prawko. Jestem happy i wszystkim życzę zdania prawka za pierwszym podejściem. Do zobaczenia na trasie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Gratulacje i powiedz mi kiedy odbierasz? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Gratulacje i powiedz mi kiedy odbierasz? :D Egzaminator pogratulował, przybił piątkę i oznajmił, że odbiór prawka za 3 tygodnie. Ciekawe, czy się uda, bo teraz ta nawałnica z wymianą prawek przecież. Zobaczymy. Tyle się naczekałem, to wytrzymam te kilka tygodni. :icon_mrgreen: Edytowane 6 Lipca 2006 przez Mar_Cin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoj Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 :icon_mrgreen: :D ;) :biggrin: gratki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 No to nie masz innego wyjścia jak uzbroić się w cierpliwość :DGratuluję :icon_mrgreen: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Gratulacje!!! Przy okazji może podziel sie z kolegami na temat wymagań egzaminatora na placu - np. pytania o obsługę moto, kierunki w 8 i slalomie, i ewentualne inne upierdliwości. Jak to jest w Wawie. Często padają takie pytania na forum, od tych co mają Twój sukces jeszcze przed sobą. Edytowane 6 Lipca 2006 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi