awful Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 :icon_mrgreen: cholera.... ale mam jeszcze WE, to prawie jak WA. Wiem, wiem: Prawie robi różnicę. Ale "fajny" fajny wątek się zrobił. A wszystko przez kolesia z G... :D pozdr widzę,ze więcej ludzi czyta wybiórczo...lub jak kto woli: uderz w stół a nożyce... powtórzę zatem- mniej tekstu może zauważą- rejestracji na W w moim poście jest MNIEJ niż samych GWE... w związku z tym nie sądzę, aby intencja piszącego było zwrócenie uwagi na to,ze jak W na przedzie to od razu pirat...ciekawe skąd taka reakcja :> . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Oj Awful, jaja sobie robię przecież. I pisz dużo tekstu, bo fajnie się to czyta, a że potem odchodzi się od głównego tematu i zaczynają się wygłupy to przecież domena każdego forum. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Oj Awful, jaja sobie robię przecież. I pisz dużo tekstu, bo fajnie się to czyta, a że potem odchodzi się od głównego tematu i zaczynają się wygłupy to przecież domena każdego forum. pozdr chcesz w dziąsło? :icon_mrgreen: dobry OT nie jest zły... heh wracając ciut do tematu: wczorajszy przejazd był dość kosztowny: jutro mam szkołę moto, a wczoraj zgubiłem rękawiczkę :D:D (jechałem w południe, gorąco, więc zdjąłem i pod siatkę... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi