blankaP Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Zlot odbywał się w sierpniu- oficjalnie informuję, iż z rokiem bieżącym kończy swój żywot, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Uuuu to szkoda :biggrin: Rok temu było na prawdę super i miałem nadzieję, że w tym roku również się odbędzie. Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 A ja już sie napaliłem :biggrin: Na oficjalnej stronie Szczawnicy zlot dalej figuruje - to jak to jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILU Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A ja planowałem wyjazd do Jaworek od tamtego roku :icon_rolleyes: Czy to pewna wiadomosc? Na 100% nie bedzie tego zlotu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 mnie też szkoda, ale zlot się NIE ODBĘDZIE i jest to, niestety, informacja pewna na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi