SEBOOL Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 13 tys. Pytam bo od nastepnego roku mam zamiar startowac w jakis amatorskich zawodach CC & EN!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 w biurze zawodów wszystko Ci powiedzą co i jak Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Czyli mam już naklejać numery startowe czy poczaekać i jak dotsne juz numer przydzielony to po pierwszych zawodach dopiero zrobic?pozdr. Czyli mam już naklejać numery startowe czy poczaekać i jak dotsne juz numer przydzielony to po pierwszych zawodach dopiero zrobic?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Czyli mam już naklejać numery startowe czy poczaekać i jak dotsne juz numer przydzielony to po pierwszych zawodach dopiero zrobic?pozdr. Czyli mam już naklejać numery startowe czy poczaekać i jak dotsne juz numer przydzielony to po pierwszych zawodach dopiero zrobic?pozdr. poczekaj do najbliższych zawodów Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi