pioter_gpz Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 no i juz po problemie :icon_rolleyes: ... wiec moze da sie cos załatwic jak cos bede pisał na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Noo, teraz juz czaje;) każdemu sie może zdarzyc;) sam sie nieraz pomyliłem.. Pozdro Mazda, moze to wlasnie cos dla Ciebie?? http://allegro.pl/item118491142_wsk_lelek_...niel_lampy.htmlPozdroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 no chyba jeszcze tu nie bylo WSK M06L http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=119153695wspanały egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 No tego modelu jest już mało, motocykl w dobrym stanie, ale jak napisał sprzedajacy "chciałby żeby trafił w dobre rece żeby ktos sie nim profesjonalnie zajął", czyli trzeba troszke dopracowac. Mam nadzieje że ktos go kupi na allegro ponieważ sprzedajacy rozważa opcje złomowania...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 zeby było mnie stac odkupił bym Ją od reki. a jesli ona pojdzie na złom :icon_razz: to gosc bedzie naprawde porąbany. nie moze juz jej lepiej odstawic gdzies i tyle, moze keidys by znalazła ciepły dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 hehe, myśle że jednak ktos z Allegro kupi;) Chyba że ludzie uznaja że cena za wysoka.. wiesz jak to jest na allegro-pełno takich dzieciaków ze wsi które szukaja na Allegro WSK żeby se poszalec po polnych drogach a potem na złom.. takie łepki mysla że taka WSK nie ma wartosci jako motocykl i że można ja traktowac jak jaka dojazdówe na wiejskie balety itp... ehh, az nerwy biora jak se pomysle że wlasnie taki ciec moze kupic te M06L.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 wiesz jak to jest na allegro-pełno takich dzieciaków ze wsi które szukaja na Allegro WSK żeby se poszalec po polnych drogach a potem na złom.. takie łepki mysla że taka WSK nie ma wartosci jako motocykl i że można ja traktowac jak jaka dojazdówe na wiejskie balety itp... ehh, az nerwy biora jak se pomysle że wlasnie taki ciec moze kupic te M06L.. Wiesz Kobuz1 bo w polsce jest taka mentalność ze wsk sluży tylko i wyłączne do zajechania i do niczego innego ze to motor który jest wiejskim sprzetem kaskaderskim i ze mozna go rozjebac i nie bedzie szkoda lecz jak zabraknie tego sprzetu w polsce lub bedzie go tak malo i bedzie trudno dostempny to nie jeden uderzy sie w pierś i powie "ale ja bylem głupi mialem kiedys taka zetke czy b1 i ją zakatowałem ale byłem głupi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No dokładnie Pimpek! podejrzeam że na forum też by sie takich paru znalazło, albo zazwyczaj ktos kto ma duży motocykl za $$$$ wyszydza takimi sprzetami jak WSK.. ale jak rzeczywiscie zabraknie tych sprzetów i beda one rzadko spotykane to skonczy sie wyszydzanie;) Oczywiscie nie miałem na mysli wszystkich którzy posiadaja drogie motocykle! Mam wielu kumpli którzy maja drogie moto a jak podjeżdżam na WSK to patrza z zachwyceniem:DPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) jestem rowniez takiego samego zdania jak wy ! :crossy: ... ratujmy co sie jeszcze da. ja dzis jade znow na wizyte do dwuch zlomiarzy zobaczyc czy nic przypadkiem nie maja :biggrin: pzdrawiam ! Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No ja własnie próbuje wyrwac od jednego "dzieciaka-wiesniaka-buraka" WSK M06Z jeszcze z licznikiem w górnej pólce z zawieszeniem od WFM (podobny model jak ma PROCU), koles nie chce jej sprzedac bo mówi że "czym bedzie jezdził po polach jak to sprzeda?" Wiec ja wpadlem na pomysł że załatwie mu jakas M06B3 bez papiera na zamiane za Zetke, bo zetka tez jest bez papiera.. A wiecie jak mysla buraki, mysla że jak M06B3 jest nowsza to że lepsza, no wiec załątwei mu taka bo tego jeszcze jest troche na wsiach;) A Zetek bardzo mało.. Pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 powodzenia! to juz bedzie twoja trzecia M06 Z. pewnie bachur ja troszke zdarzyl sfatygowac popierda**jąc po polach :/ ... ale ratuj jesli mozesz :icon_mrgreen: a na taka wymiane mysle ze raczej pojdzie :icon_mrgreen: powidzenia! pozdrawiam wueskowiczów ! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ale takiego dzieciaka trzeba umieć podedejsc i tak przekabacić zeby myślał ze mu sie opłaca a zeby to nam sie opłacało :icon_mrgreen: najlepiej Kobuz1 daj mu b3 i troszke czesci do b3 chłopak sie ucieszy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam. dzis na bylm niestety tylko pozostałosc po WSK M06L 1962r. http://img130.imageshack.us/img130/7338/wskm06lnn4.jpgI tak troszke nie w temacie WFM M06 z 1960 r. :icon_twisted: http://img328.imageshack.us/img328/1441/wfm23sa4.jpgpozdrawiam! Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Witam. dzis na bylm niestety tylko pozostałosc po WSK M06L 1962r. http://img130.imageshack.us/img130/7338/wskm06lnn4.jpgI tak troszke nie w temacie WFM M06 z 1960 r. http://img328.imageshack.us/img328/1441/wfm23sa4.jpgpozdrawiam! Kurde stary gdzie ześ takie cuda dopadł?? u nas zdobyć zetke czy WFM to tak jak jakbyś trafił 6 w totka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam.Od znajomego zlomiarza :P Ma jeszcze WFM S34 slyszeliscie o takiej? ale jak narazie nie chce oddac :crossy: ... ale ma dac znac jesli sie zdecyduje.pozdrawiamPS: jesli chcecie moge dodac wiecej fotek WFM i ramy WSK. Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi