Prot Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Cóż można więcej dodać ... Tragedia. Od lat powtarzam moją zasadę, którą próbuję wpajać młodszym kolegom: " Nie daj się ku*wa trafić" nie wiem co mamy robic zeby nas widzieli qtasy w samochodach ....Jeździć wolniej ? Sam nie wiem ... Słyszałem od Nowego011 relację prawie na gorąco, zastanawiałem się wtedy czy był to nikomu z nas nieznany gość. Okazuje się, że nasz świat motocyklowy jest bardzo mały. :icon_biggrin: Edytowane 7 Lipca 2006 przez Prot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Wczoraj w ostatniej drodze kolei MAXIMUSA towarzyszyło Mu kilkadziesiąt skuterów i kilka motocykli. Pokój jego duszy ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniamyszka Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 W piątek 31.08.2007r o godz około 20 w rejonie Glinojecka (od strony Warszawy 5 km do ronda) wypadek śmiertelny. Cała jezdnia usiana kawałkami plastiku,metalu.. Musieliśmy przejechac obok zwłok,spod czarnej folii wystawały dłonie oraz głowa... motocyklisty..dwa samochody na poboczu,jeden wręcz w rowie. Kiedy jeszcze nie wiedzieliśmy,dlaczego stoimy w korku,mijało nas wiele motocykli.Nikt z nich nie szalał,nie przesadzał..Zaczął siąpić deszcz.Obok naszego auta po prawej stronie zatrzymał sie człowiek na motocyklu-z samej sympatii do tych maszyn uśmiechnęłam się do tych oczu zza szybki kasku.Zmrużyły się w odpowiedzi. Brak mi słow jak bardzo żal mi tamtego człowieka,chociaż nie wiem jak miał na imię i jaki byl..Błagam wszystkich-jezdzijcie ostrożniej! Tydzien temu pochowano syna sąsiada-180km/h stanęło na liczniku podczas zderzenia..Poszedł siedzieć człowiek z auta,w które chlopak uderzył. Zaletą wolnej jazdy jest to,że inni zdążą Was obejrzeć . Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Nie ma to jak odświeżanie rocznych tematów :icon_mrgreen: Ostatni post 08 lipiec 2006 - 08:58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniamyszka Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ostatni 10 minut przed Tobą :icon_mrgreen: więc nie taki stary a że ja jestem nowa- wybacz jesli zle wybralam miejsce pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Monia, nie przejmuj sie Olorolem. Wlasnie kupil nowa fure i troche kozaczy :buttrock: zamiast wziac sobie do serca to co napisalas (Olorol, bez urazy :biggrin: ) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi