Miklas Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Gratuluje zakupu, a kask zmien jak najszybciej. Mialem taki kask, w rezerwie sobie lezal w piwnicy i koles, ktory kupowal odemnie GSa bardzo mi jeczal, ze nie ma kasku i musi jakos dojechac do domu, to dolozylem mu go do moto z dusza na ramieniu, bo ponoc te kaski potrafia sie rozpasc na polowe od przypadkowego zrzucenia z moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 , bo ponoc te kaski potrafia sie rozpasc na polowe od przypadkowego zrzucenia z moto.zgadza się, mi kiedyś koleżanka zrzuciła mojego tigera z moto (spadł z jakiś bo ja wiem 80/90cm), i pękł przejeła się tym że go uszkodziła i długo musiałem jej tłmaczyć że to był shit i to nic dziwnego że pękł i że to nic nie szkodzi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat! Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 zmien kask!kiedys mialem go w rekach i na glowie - sprawia wrazenie delikatnego jak jajko.podczas jazdy gwarantuje bezpieczenstwo nie wieksze mysle niz reklamowka zawiazana na glowie :icon_mrgreen: co do obrotow i mocy to szybko sie przwyczwyczaic i bedziesz krecic do 10,5tys :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Gratuluje banditosa , a tigera do śmieci odrazu wyrzuć .. :biggrin: pozdrawiam Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 nie wiem jak jest z szybkami, ale kumpel kiedys jechał jakieś 110 -120 z jakiś podobnym wynalazkiem (tiger czy tornado) mial go na ramieniu ( prócz własnego na głowie) i byla w nim szybka otwarta... nie wytrzymała odpadła razem z tymi bocznymi mocowaniami:P wiec kask to podstawa, dobry kask:) pozdro Upss... :biggrin: To chyba o mnie chodzi... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwm5fan Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 :biggrin: szerokiej drogi :biggrin: zmień kask :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi